Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (5.45 secunde)
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. Traian Basescu a precizat ca relatiile dintre cei doi sefi de stat au inceput inaintea vizitei oficiale la Washington, aceasta fiind, de altfel, cea de-a patra intalnire intre ei.
Am discutat chestiunea doar la telefon, fiindca la momentul respectiv eram deja plecat si am acceptat aceasta propunere", a declarat Klaus Johannis care a adaugat ca are sprijinul sefului PNL Crin Antonescu si al UDMR in eventualitatea unui mandat de premier.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
Basescu i-a spus lui Voronin ca, la orice fel de probleme, sa incerce mai intai un telefon la Bucuresti, pentru ca nu va fi tara care sa raspunda mai prompt decat Romania.
Discutam cu invitatul diminetii la RFI, discutam in direct, prin telefon, cu fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Buna dimineata, multumesc pentru prezenta aici, la RFI!
“Daca este sa masuram cu aceeasi masura, ar fi trebuit ca fiecare parlamentar sa dea telefon si sa dicteze o stire despre activitatea parlamentara“, a afirmat angajatul SRR.
Odata am intervenit prin telefon cand Taher spunea ca facem la Electroputere locomotive cu arabii. L-am intrebat: "Nu e o cumparatura imobiliara in care o sa stati o perioada si dupa aceea faceti niste blocuri si niste malluri pe acolo?"
Discutia s-a terminat cu un telefon al senatorului Duta la Ministerul Afacerilor Externe, stabilindu-se o intalnire intre delegatia condusa de Anca si Vahab cu secretarul de stat (la ora aceea) Cristian Diaconescu.
Mai mult decit atit, cei doi sustineau ca parlamentarii PSD nu le mai raspundeau nici la telefon in momentul in care erau cautati.
Daca vreti, va dau numarul lui de telefon sa-l sunati personal, dar cred ca-l stiti! Probabil pana la termenul-limita, si anume martea viitoare, va lua o decizie si o va anunta el.
Teodorescu a precizat ca a vorbit la telefon atat cu Ion Iliescu, cat si cu Adrian Nastase, care i-au “corectat o fraza“ din interviul difuzat la postul de radio.
Viceprimarul Nedelescu mai spune ca ulterior ar fi primit un telefon de la afaceristul craiovean, care a continuat sa-l ameninte cu moartea si cu declansarea unei campanii denigratoare prin intermediul ziarului sau, Editie Speciala.
“I-am dat afara prin telefon ca semn ca sunt niste pigmei. I-am dat afara ca pe niste viermi intestinali“, a conchis Vadim Tudor, care a mai spus ca va mai exclude si alte persoane, daca vor mai fi gasiti “infractori ca acestia, si politici, si economici“.
Am tot respectul pentru justitie si nici un magistrat nu o sa auda, la capatul firului, ca este presedintele Romaniei la telefon.
Transparenta activitatii noastre cu clientii se traduce printr-o relatie directa cu acestia, in sensul ca orice client poate contacta consilierii nostri sau chiar si pe membrii conducerii Sucursalei Constanta, avand in vedere ca numerele de telefon ale acestora sunt afisate la toate ghiseele CEC-ului din judet.
ANRC a decis sa amane aplicarea celei de-a doua etape de reducere a tarifelor de interconectare in retelele Orange si Vodafone, astfel incat timp de inca un an posesorii de telefon mobil vor trebui sa plateasca mai mult pentru apelurile efectuate in alte retele.
"Ma aflu la Birmingham, la o reuniune a reprezentantilor statului in teritoriu din toate tarile europene", ne-a declarat ieri, prin telefon, Victor Paul Dobre, adaugind ca urma sa mearga si la Londra pentru a vedea care este starea de fapt in zona dupa atentatele de joi, 7 iulie.
Aceste acte normative vor fi supuse astazi votului senatorilor, dupa ce senatorii juristi le-au avizat prin telefon.
„Am vorbit la telefon cu premierul Spaniei, care mi-a spus ca spaniolii sunt pro-romani, insa Franta si Austria si-au facut un titlul de glorie din respingerea imigratiei ilegale, mai ales din tari noi intrate in UE“, a argumentat Tariceanu.
google-analytics.com