Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (2.86 secunde)
Agitat si evident pus in incurcatura, Tramudana cauta disperat un telefon de pe care sa-si apeleze propriul celular, pe care… il uitase la sectia unde votase.
Rozor l-a chemat in judecata pe Funar in vara lui 2003, dupa ce acesta i-a afisat poza si numarul de telefon pe toate cabinele toaletelor publice din oras, chiar de ziua ei.
Mi-a spus sa trec pe la el sa dea un telefon la Judecatoria Viseu sa vada daca sint dosarele acolo.
Fara sa scoata o vorba, zambitoare, doamna Geoana se indreapta spre telefon, formeaza un numar si, atunci cand i se raspunde, rosteste apasat:
Inainte de a trage linia finala, nu ar fi rau sa adaugam la socoteala si ultimele facturi curente - lumina, intretinere, gaze, telefon - si sa facem si un inventar prin frigider si camara.
Totodata, peremistii precizeaza ca reprezentantii partidelor politice nu au avut posibilitatea sa ia legatura cu presedintii sectiilor, intrucat pe listele pe care acestia figurau nu erau trecute si numerele de telefon.
"Am contactat DNA prin telefon. Am avut o umbra de indoiala ca DNA ii va informa pe cei doi inculpati.
Probabil lui Dutu i-o fi ramas in minte ce a zis Radu Berceanu de vreo doua ori, si anume ca am incercat sa il racolez la telefon pe primarul de Craiova.
Macovei s-a simtit ofensata de faptul ca premierul si-a desemnat sefa de cabinet sa-i ceara prin telefon un CV in limba engleza, in loc sa aiba o discutie particulara cu ministrul sau de Justitie.
Mentionam ca asfaltul s-a scufundat din pricina ca apa scursa dintr-un bransament defect la sistemul de canalizare, administrat de Regia Apa Craiova, a sapat sub carosabil. Inspectorul-sef al ISC, Gheorghe Enescu, nu a raspuns la telefon.
Mai mult, Doru Giugulea si-a completat lista nemultumirilor cu "structurile inchistate” din PSD si cu manierele liderilor social-democrati care, odata alesi in functii de conducere, "nu mai raspund colegilor de partid la telefon, le inchid usile in nas sau, atunci cand dau mana cu ei, parca le-ar face o favoare”.
Secretara de aici ne-a spus ca este acolo, dupa care, cind s-a aflat de cine este cautat, nu ne-a mai fost dat la telefon.
"Nici nu mi-ati dat telefon si v-am bagat in planul de investitii". Astfel, dupa cum a declarat ministrul, Aeroportului Kogalniceanu i-a fost alocata ieri suma de 90 de miliarde de lei, necesara reparatiilor pistei de aterizare.
El le-a sugerat gazdelor ca ori de cate ori au nevoie de sprijin sa dea telefon la Bucuresti. Basescu a mai promis ca va impulsiona comunitatea oamenilor de afaceri romani sa-si indrepte privirile spre Republica Moldova.
Cetatenii interesati se pot inscrie telefonic, la sediul primariei din localitate, telefon 0241/812.300 sau 0241/820.800 in ziua sustinerii audientelor, intre orele 08,30-11,30.
"In pofida acestui telefon, la Tribunal Basescu a venit cu tot alaiul”, a precizat Badin, care a adaugat ca ce l-a provocat si mai tare a fost faptul ca Basescu a afirmat ca "Nu ma va impiedica nici Ciuvica, nici Badin sa elimin mafia din Romania”.
Imediat dupa primirea vestii, actualul sef al IPJ Constanta nu a mai fost de gasit nici la sediul Inspectoratului si nici la telefon, ceea ce ne-a intarit convingerea cu privire la veridicitatea celor aflate.
Pe de alta parte insa, prefectul Danut Culetu a declarat ca nu este de acord, intrucat Palazu Mare nu poate fi tratat si nu se pot aplica taxe ca si in municipiul Constanta, atata vreme cat "locuitorii de acolo nu au apa, nu au strazi ca in oras, nu au telefon”.
A fost ales in 2004 in Senatul american, iar in iulie 2007 a recunoscut ca comis “un pacat foarte grav in trecut”, dupa ce numarul sau de telefon aparea in inregistrarile unui serviciu de escorta condus de Palfrey.
“De cateva zile primesc pe telefon amenintari cu moartea. Ma ameninta pe mine si familia mea. Spun ca vin sa-mi dea foc la casa sau imi sparg sediul partidului“, a declarat Ciuhandu.
google-analytics.com