Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (3.28 secunde)
De ce nu-l intreaba nimeni pe d-l prim-ministru daca a dat sau nu telefon la Parchetul General in ziua cand a fost arestat preventiv amicul sau de partid si de afaceri Dinu Patriciu? ... Simplul telefon ii sugera d-lui Botos ca e bine sa nu se puna rau cu dl.
Si apropo de „inamicul” de la Cotroceni, cum a fost posibil ca Tariceanu, pe langa telefonul dat lui Botos, sa vorbeasca alte cinci ore - tot la telefon - cu Basescu, pe aceeasi tema, si anume afacerea lui Patriciu?
Era de asteptat ca ancheta sa ofere nu numai concluzii in privinta relatiei dintre telefon si independenta justitiei, dar si date exacte, oficiale sau oficializate, asupra imprejurarilor, pentru ca observatorii independenti sa traga propriile concluzii. ... a fost un telefon corect, de informare.
O studenta de 22 de ani, venita din Bistrita Nasaud, care locuieste cu fratele ei, de asemenea, student, intr-un apartament cenusiu de doua camere, isi traieste prima iubire totala, terminata cu o despartire fara intoarcere, in timp ce isi castiga painea zilnica (mai degraba pizza si Coca-Cola) raspunzand la telefon la o firma de sex prin telefon.
Si poate ca, in timp ce filma "in exclusivitate", nemernicului nici nu i-a trecut prin minte sa dea un telefon, din alea fara taxa, pentru situatii de urgenta. ... Jur ca fiul meu nu va capata niciodata un astfel de telefon.
"Orice om politic care indrazneste sa puna mana pe telefon, sa sune un politist si sa-i spuna 'mai lasa dosarul acela', imediat ce aflu despre o asemenea situatie o voi face publica." Ei bine, Vasile Blaga este un om politic.
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a vorbit la telefon cu Vladimir Putin despre imbunatatirea legaturilor bilaterale si a exprimat inca o data disponibilitatea Ankarei de a participa la rezolvarea pe cale pasnica a razboiului din Ucraina, informeaza Reuters.
Astepti destul de nervos in telefon, asculti melodia... ... Te intrebi atunci in ce tara din Africa de Sud ti s-a facut legatura, asta asa, ca sa stii ce se intampla ulterior cu factura ta de telefon...
- Nu ne trimitem e-mail-uri, preferam sa ne auzim la telefon. ... A trecut o vreme si, intr-un alt an, intr-o seara de 13, am primit un telefon de la Mihai Godoroja care mi-a propus sa cant o piesa cu formatia Iris, ' Baby, baby '.
Din activitatile intreprinse de oamenii legii, a rezultat ca in ziua de 1 iulie a.c., suspectul a profitat de neatentia unui minor si i-a sustras acestuia un telefon mobil, iar la data de 21 iulie a.c., a deposedat prin violenta, un barbat, de un telefon mobil.
* sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon: 0765.278.726.
* sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon: 0765.278.726
Aleea Rotunda, prin smulgere, a deposedat pe o femeie de 69 de ani din Bucuresti, de o geanta aflata pe umar, in care se aflau obiecte si acte personale, suma de 230 lei si un telefon mobil.
Caracal, a determinat-o pe o femeie de 19 ani, din Bucuresti, prin amenintare verbala, sa ii dea un Ipod, un telefon mobil si suma de 40 de lei, iar la data de 30.01.2011, in jurul orei 19:45, si prin amenintare verbala, sa-i dea un telefon mobil.
Aurel, a sustras din buzunar unui barbat de 59 de ani, un telefon mobil, iar pentru a-si asigura scaparea, l-a imbrancit, reusind sa fuga de la fata locului dupa ce autobuzul a oprit intr-o statie.
"Sa puna mana pe mop si nu pe telefon", le-a transmis Horia Constantinescu celor care vor sa scape de amenzi si de verificari.
Aurel de 21 de ani, din judetul Dambovita, care, dupa ce a agresat o femeie de 66 ani, i-a smuls, prin violenta, geanta in care aflau acte de identitate, suma de 200 de lei, un telefon mobil si diverse alte bunuri.
Cei care au vazut-o sau pot oferi detalii cu privire la cea disparuta, sunt rugati sa anunte Serviciul Dispecerat din cadrul Politiei Capitalei, apeland numarul de urgenta 112, sau sa sune la numarul de telefon 021.311.20.21/ int.
Vorbesti la telefon in timp ce conduci? ... - iata ce amenda primesti Potrivit noului cod rutier, daca sunteti prinsi ca vorbiti la telefon in timp ce va aflati la volanul autovehiculului veti primi o amenda de 1.600 de lei, de 10 ori mai mult ca amenzile de pana acum.
"Sa cinte pina ce vine ", a cerut unul din organizatorii spectacolului care tot raporta la telefon "d a, e bine, aproape 5.000 de oameni ".
google-analytics.com