Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (3.31 secunde)
Noul tip de organizare este reglementat prin Ordonanta de Urgenta nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, publicata in Monitorul Oficial nr. ... Acestea pot doar sa-si constituie birouri de asistenta si reprezentare a persoanelor fizice.
Ministerul Finantelor Publice a anuntat oficial ieri ca autoritatile romane au in vedere accesarea de asistenta financiara externa pe termen mediu, decizia fiind deja comunicata Comisiei Europene."Ministerul Finantelor Publice si Banca Nationala a Romaniei au demarat discutii preliminare cu reprezentantii Comisiei Europene, ai Fondului Monetar International si ai institutiilor financiare internationale cu privire la evaluarea cadrului macroeconomic si a necesarului potential de finantare externa a Romaniei", se spune in comunicatul institutiei.Finantele arata ca asistenta financiara externa si "masurile proactive ale autoritatilor romane" sunt o garantie de consolidare a stabilitatii financiare, pe termen mediu, "incurajand astfel relansarea mediului de afaceri si recastigarea increderii investitorilor in potentialul economic al Romaniei".
Pe lista datornicilor Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) Constanta figureaza, printre alte institutii, si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat miercuri ca va disponibiliza circa 3.000 de salariati din asistenta sociala. ... Ca urmare a acestei declaratii, sindicatul Nova Vita al salariatilor din asistenta sociala si protectia copilului Iasi a anuntat ca nu este de acord cu deciziile luate de oficial.
Aceasta caracteristica ii permite soferului sa aleaga intre cele trei sisteme, modificand astfel raspunsurile acceleratiei, directiei, timpului de functionare a motorului in caz de oprire in trafic, ale controlului climei si ale nivelului de asistenta asigurata de sistemul IMA.
Aceasta caracteristica ii permite soferului sa aleaga intre cele trei sisteme, modificand astfel raspunsurile acceleratiei, directiei, timpului de functionare a motorului in caz de oprire in trafic, ale controlului climei si ale nivelului de asistenta asigurata de sistemul IMA.
Prin Hotararea Guvernului nr.1397/ 2010, s-a aprobat modelul, continutul, modalitatea de depunere si de gestionare a "Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate"- formular 112. Hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial nr.897/31.12.2010.
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Mircea Beuran a lansat volumul "Asistenta urgentelor chirurgicale din Bucuresti" In urma cu un an si jumatate, profesorul doctor Mircea Beuran lansa un volum consacrat modului de organizare a sistemului de urgenta din Bucuresti, in anii 1940.
pacientii care nu pot face dovada calitatii de asigurat, pentru ca angajatorul nu le-a virat contributia la Sanatate, vor beneficia gratuit de asistenta medicala, cand vor merge la medic cu cardul national de sanatate.
Una dintre acestea este reprezentata de studiul BEIP - Bucharest Early Intervention Project, inceput in 2000 de catre o echipa de cercetatori din Statele Unite, conceput astfel incat sa examineze efectele institutionalizarii asupra dezvoltarii creierului si comportamentului copiilor si sa determine daca aceste efecte pot fi remediate in cazul dezinstitutionalizarii, in acest caz plasamentul in asistenta maternala sau in familie.
Mai mult, medicii si asistentii fac un consult, acorda asistenta la fata locului.
Diabetul, hipertensiune, boala cronica de rinichi, BPOC, astmul bronsic, boli urmarite de medicul de familie De la 1 iunie, potrivit contractului-cadru privind asistenta medicala si pachetul de servicii medicale de baza, pentru 300 de diagnostice pacientii nu vor mai fi spitalizati, existand o lista a diagnosticelor pentru care se vor face internari, a anuntat presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Radu Tibichi, la Forumul Medical "Ce ne aduce anul 2014.
Siguranta pacientului este definita de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) ca fiind libertatea pacientului de a nu fi supus vatamarii inutile sau potentiale asociate cu asistenta medicala, or siguranta pacientului presupune reducerea riscurilor vatamarii inutile, asociate ingrijirilor medicale, la un minimum acceptabil.
Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost. ... Acestia au participat si la inaugurarea de catre asociatia Samusocial a unui centru de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost.
Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost. ... Acestia au participat si la inaugurarea de catre asociatia Samusocial a unui centru de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost.
Policlinicile sociale care functioneaza in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, modulul de asistenta la domiciliu inceput acum cativa ani si pus in practica de catre doamna director Mariuca Ivan, prin fundatia Crucea Alb- Galbena, pentru Primaria Generala, au convins foarte multe persoane ca se gandeste cineva si la ei, ma refer la oamenii batrani aflati in nevoie.
Asistenta medicala de urgenta, in perioada 1-2 mai a.c. ... Magda Marincovici) Asistenta medicala de urgenta in perioada 01- 02.05.2016, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, este asigurata de urmatoarele spitale de urgenta â€" adulti si copii: ... Spiru Haret nr.
Astfel, taxa de timbru social se va institui asupra jocurilor de noroc (loto, bingo, pariuri hipice si sportive, jocuri prin telefon, radio sau tv etc.) reglementate de legislatia in vigoare.
google-analytics.com