Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (3.29 secunde)
Reprezentantii Executivului, in frunte cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, au fost prezenti la momentul citirii motiunii de cenzura, in sala de plen. ... Citirea s-a impiedicat de doua solicitari de amanare Sedinta a inceput cu o dezbatere pe tema amanarii citirii documentului.
ISJ se confrunta cu o noua problema:
pe ascuns, seful statului si-a "casatorit" amicii din PD cu cei din PLD. ... Formarea noului "partid prezidential" prin contopirea Partidului Democrat cu Partidul Liberal Democrat n-a surprins pe nimeni in afara de membrii celor doua formatiuni politice.
Noul presedinte al PC, Daniela Popa, a declarat ca a fost sunata de mai multi lideri judeteni care au informat-o ca au primit telefoane de la persoane care au sustinut ca o reprezinta si care au incercat sa verifice modul in care au votat la congres.
Deputatul PSD a mai spus ca sotia lui va intra in concediu postnatal, care i-a fost deja aprobat de catre presedintele PE, ea urmand sa revina in viata politica la 1 septembrie. Fericitul tatic, Victor Ponta a adaugat ca, in cursul acestei zile, a primit multe telefoane de felicitare.
Se pare ca este o fapta de glorie a domnului Blaga ca a facut aceasta activitate si a raspuns la telefoane politice pentru a-l face scapat pe Omar Hayssam", a declarat Giugula.
El a mai adaugat ca spera ca PSD sa fie castigatorul acestora, inclusiv in ceea ce priveste numarul presedintilor de consilii judetene si ca, incepand din 16 iunie, datoria social-democratilor va fi sa pregateasca alegerile parlamentare viitoare in asa fel incat situatia sa le permita formarea unui guvern, singuri sau impreuna cu altii.
"Solicit colegilor mei sa stea acasa sambata" Claudiu Pop, ales de cei 21 de membri numiti de la Bucuresti sa reprezinte in relatiile cu presa organizatia judeteana a PSD, considera ca demersul fostului presedinte nu este regulamentar intrucat nu are avizul conducerii centrale.
Cu chiu, cu vai, uneori mai usor, uneori mai greu, am reusit, intr-un final sa discut cu aproximativ toti consilierii judeteni care au fost alesi la localele din iunie.
In dreptul fiecarui nume este o casuta cu 'DA' si una cu 'NU', daca vrei sa-l lasi pe respectivul candidat trebuie sa tai 'NU', daca vrei sa-l executi tai 'DA' si lasi 'NU'.
Stancu sustine ca va completa cu personal toate cele cinci posturi. "Echipa va fi finalizata saptamana viitoare si o sa fie completa, intrucat Doljul e un judet mare, cu multe probleme, mai ales acum, intr-o perioada de criza", a spus noul prefect, tinand insa sub tacere numele celor cinci.
Ziaristii au asteptat in zadar ca acesta sa-si depuna ieri demisia la cabinetul ministrului agriculturii, in timp ce liberalii s-au grabit sa se distanteze cat mai mult de fostul lor coleg. Mai multi jurnalisti din toata tara au bombardat ieri cu telefoane Biroul de presa al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, pentru a afla daca la cabinetul ministrului Ilie Sarbu a fost depusa demisia lui Constantin Iancu din functia de director al Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare (ANIF).
000 lei/bucata, diverse brizbrizuri pentru telefoane mobile, biciclete, scutere si 4 aparate "Imperial Casino". In paralel, Cristian Dragan se mai ocupa si de scoaterea la licitatie a locurilor de veci care au intrat in posesia statului.
Crin Antonescu (foto) este, de vineri seara, presedintele Partidului National Liberal, contracandidatul sau, Calin Popescu Tariceanu fiind invins in cursa pentru sefia formatiunii politice cu un scor detasat.
Pentru a nu fi pusi in situatia de a ramane fara iluminat public si telefoane am decis ca, o perioada de timp, sa nu mai achit salarii celor 52 de angajati din primarie, pentru ca cei de la Enel si Romtelecom nu ne inteleg situatie.
Sarbatoritul a primit in dar numeroare cosuri cu trandafiri rosii, carti, icoane, dar cel mai frumos dar, spune el, a fost urarea copiilor sai, care i-au spus ‘‘La multi ani‘‘ de la primele ore ale diminetii.
Se aseamana cu un telefon mobil. Tot ce se discuta prin statii este inregistrat", a mai completat subinspectorul Ghita. Tot purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta ne-a mai spus ca in dupa-amiaza zilei de ieri, 3 august a.
De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa".
Daca la PSD lupta a inceput imediat dupa pierderea alegerilor de catre Mircea Geoana si s-a accentuat zilele trecute, la PD-L situatia a inceput sa se tulbure odata cu impunerea lui Honorius Prigoana drept candidat la postul de deputat in colegiul 1 din Sectorul 1 impotriva deciziei organizatiei de baza.
La randul sau, prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu le-a reprosat celor care au iesit cu critici in ultima perioada ca vin foarte rar pe la partid.
google-analytics.com