Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (3.06 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Serviciul intern de securitate al Senatului, in razboi cu sindicatul angajatilor ZIUAnews a aflat de la surse parlamentare, dar si din documente obtinute de redactie, dedesubturile unui incredibil razboi care se poarta in aceste zile chiar in inima Senatului Romaniei.
Cu aceasta ocazie, portalul infoniac consemneaza: ... Si chiar stema aleasa pentru noua republica era asemanatoare, dupa acelasi tipic cu stemele celorlalte republici fratesti din componenta URSS.
ßi cand am fost eu se daduse o decizie de impozitare a lui Karl Lagerfeld si nu s-a mai suparat nimeni, n-a sarit nimeni in sus, ce-au cu Lagerfeld.
Deputatii sunt risipitori cu banii publici alocati activitatii publice. Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Astfel, incepand de astazi taxa ecologica va scadea de la 7 lei -la 5 lei pentru LCD-uri, televizoare, copiatoare, calculatoare sau monitoare.De asemenea, taxa va fi de doar un leu pentru telefoane mobile, DVD playere sau detectoare radar.
Cu acest prilej, Cosmote va comunica direct cu utilizatorii de telefoane mobile prin Bluetooth, utilizand serviciul ProxyCast, pus la dispozitie de compania Personal Networks.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise.
Facebook Messenger nu va mai functiona pe aceste telefoane. Anuntul facut de companie Facebook a anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc un telefon cu Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu vor mai putea folosi aplicatia de Messenger.
Incarcator wireless universal la un pret bun Dispozitivele cu incarcare wireless sunt din ce in ce mai populare. ... Este compatibil in general cu modelele Samsung pentru ca Apple a venit mai tarziu, insa merge si cu iPhone-uri.
Constantin Ticu Dumitrescu - membru al Colegiului CNSAS - s-a aflat sambata dupa-amiaza la Brasov, unde s-a intalnit cu cei aproximativ o suta de revolutionari brasoveni aflati de mai multe zile in greva foamei, in semn de protest fata de "ascunderea adevarului despre Revolutie".
Primul care a semnalat fenomenul a fost un barbat care nu a dorit sa-i fie dezvaluita identitatea si care a inregistrat imaginile cu camera video, de pe un deal, privind spre sud, spre centrul orasului.
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Numarul casei poate fi comparat cu un spirit - un spirit ce poseda o personalitate proprie, imprimand locului trasaturi specifice.
Intr-o noapte de noiembrie a anului 1992, trei elicoptere militare plecau intr-un zbor de noapte, in "triunghi", de la Buzau spre Urziceni, cu intoarcere pe la Mizil. Vremea era ideala pentru zbor, cu un cer neobisnuit de senin.
Drept urmare, consilierul Manea a anuntat ca va purta cat de curand o discutie foarte serioasa cu cei din conducerea CJC, pentru ca aceasta sa inceteze cu "hachitele".
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Cu aceasta ocazie, autorul articolului a revizitat locurile si protagonistii, care i-au confirmat detaliile incidentului.
Aici, langa cladirea fostului Hotel Arcadia, din Libraria de carte a lui Nea Nicu Rogozea, un pic-up Supraphon, cu difuzorul deasupra usii, ii desfata pe plimbaretii de pe Corso cu melodiile lui Constantin Draghici, Aida Moga sau Luigi Ionescu.
google-analytics.com