Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (4.24 secunde)
Vrancea, in timp ce ofereau spre vanzare la diferite persoane trei telefoane mobile, in parcarea unui complex comerciale din sectorul 6, reusind sa vand unul dintre telefoane unei persoane cu suma de 300 lei.
"Pentru asistenta sau orice alte informatii, detinatorii de card pot suna la 021. 323. 95. 42 sau 0 800 802 02 02, utilizatorii serviciilor myBanking la telefon 0800 080808.
Ranile sunt acum vindecate fara interventii chirurgicale, cu ajutorul pansamentelor moderne, hidroactive. ... Acest tip de rana deschisa, cu vindecare intarziata, afecteaza in general persoanele in varsta (1-3 % dintre persoanele cu varsta de peste 65 de ani) si este mai frecvent la femei (80% dintre pacienti sunt femei).
Daca pana in prezent oricine putea depune o cerere la primarie, iar ea era notata intr-un registru, fiind eliberat un simplu bon cu numar, situatia se schimba de acum inainte.
Presedintele Consiliului, Mihai Berinde, a declarat ca “am constatat interes din partea agentilor economici in a cunoaste mecanismul, in a cunoaste care sunt efectele si sunt convins ca este un concept care incetul cu incetul se va impune si pe piata romaneasca pentru ca este profitabil pentru consumatori si pentru intreaga piata romaneasca“.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Termenul de introducere a reclamatiei prealabile adresate furnizorului de serviciu universal in legatura cu un serviciu din sfera serviciului universal pe care are obligatia sa-l presteze este de sase luni si se calculeaza de la data depunerii trimiterii postale la punctul de acces. ... 0800 080 999.
neespectarea prevederilor HG 457/2003 privind asigurarea securitatii utilizatorilor de echipamente electrice de joasa tensiune (marcajul european CE care atesta conformitatea cu cerintele esentiale de securitate trebuie sa fie aplicat in mod vizibil, usor lizibil si durabil pe echipamentul electric de joasa tensiune, pe ambalaj, pe instructiunile de exploatare sau pe certificatul de garantie inainte de introducerea lui pe piata etc.);
"Dintr-un simplu telefon nu poti sa tragi concluzii cu privire la costurile facturilor de la RADET si RAJA", a declarat, pentru "Replica", Dragu.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Mesaj de ultima ora al SRI pentru toti romanii cu cont de Facebook! ... - Activitatea noastra presupune excelenta profesionala (de ordin uman, tehnic si logistic), cooperare cu alte institutii de stat autohtone, dar si cu servicii partenere externe.
- un dosar cu sina - certificatul de nastere al copilului, original si copie sau nr. ... - cerere tipizata (se completeaza la locatiile de depunere sau se poate veni cu ea completata, dupa ce se descarca de pe site-ul www.dgas.ro);
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Romania, cu aproximativ 18 mii de cazuri, se situeaza pe locul doi (dupa Maroc) in clasamentul denunturilor si pe primul loc din punct de vedere al cazurilor mortale, cu 41 de decese in 2007.
1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com.
Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) primeste zeci de telefoane, ziua si noaptea, de la cetateni inspaimantati ca au vazut in diferite zone ale judetului pasari moarte. Cu toate ca, in conformitate cu Ordonanta nr.
Ionel Chirita, primarul orasului Harsova, a prezentat ieri decretul prezidential emis pe 7 decembrie prin care a fost decorat de catre presedintele Romaniei cu Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Popescu a sustinut joi, intr-o conferinta de presa, ca in ultimul timp a primit numeroase telefoane de amenintare, i-au fost sparte cauciucurile de la masina, iar totul a culminat cu spargerea sediului PC Sector 4.
google-analytics.com