Cautare

1511 de rezultate pentru "nr tel televiziune" (3.62 secunde)
Acesta a precizat ca s-a adresat instantelor de judecata si CNA dupa ce a fost atacat de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
, o sesizare din partea societatii Rado Prest SRL din Constanta, care detine Radio Litoral, referitoare la postul de televiziune CTV.
Emil Jascau, directorul postului, a spus ca Vox News va fi "o televiziune sociala si de stiri", care se va lansa spre sfarsitul anului. ... Vox News este in discutii cu mai multe posturi de televiziune regionale pentru contractarea de stiri.
"Dupa atatia ani in care m-am aflat in fata camerelor de luat vederi si am realizat emisiuni si proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat ca a sosit momentul sa dau curs unei noi provocari, in domeniul managementului de televiziune.Toti anii petrecuti in Pro TV au insemnat si vor insemna enorm, iar aceasta despartire inseamna pastrarea unei afectiuni si a unei prietenii reciproce.
Avand o vasta experienta in politica externa, Nicolas Don a prezentat si produs de-a lungul anilor in Franta numeroase emisiuni de radio si televiziune, pe canalele TF1, France3, France5 , M6 si Voyage .
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
'Ziua Mondiala a Televiziunii marcheaza data la care, in anul 1996, pe 21 noiembrie, a avut loc, sub egida Natiunilor Unite, primul Forum Mondial al Televiziunii (aceasta zi a fost proclamata prin Rezolutia nr.51/205 a Adunarii Generale a ONU din 17.XII.1996).
Jurnalistul Adelin Petrisor a revenit in televiziune pe 1 septembrie 2010, la circa noua luni dupa ce a plecat de la Realitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008.
Nu stiam prea bine la ce sa ne asteptam si cat de dispus va fi fondatorul Wikileaks sa vorbeasca cu o echipa de televiziune din Romania, o tara despre care nu stie foarte multe. ... A fost intelegator ca invadasem casa cu cabluri si genti pline cu echipamente de televiziune.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca PDL trimite la dezbaterile de la televiziunile private "trepanati, care nu au creier", el sustinand totodata ca TVR este "o televiziune de partid", care nu respecta echidistanta.
Realizatorul de televiziune Dan Diaconescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca "fara prezenta la OTV in campania electorala din 2009 Traian Basescu nu era presedinte astazi", iar seful statului i-a "raspuns" cu patru zile de detentie.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
De asemenea, City FM - post de radio pe frecventele caruia ar urma sa se lanseze Click FM - va continua sa emita doar online, au declarat surse apropiate proiectelor de televiziune si radio ale Adevarul Holding.
"Cativa nebuni au muncit vreo trei saptamani sa faca functionala o televiziune legata pur si simplu cu sarme in cateva masini, intr-un cort. ... Pentru a putea avea propria licenta de televiziune, Sebastian Ghita a cumparat recent firma care detine postul RTV din Targu Jiu.
CASAMIA TV, prima televiziune din Italia, dedicata diasporei romanesti din Peninsula, partener oficial al Targului de carte Gaudeamus, editia 2011, va invita SAMBATA, 26 NOIEMBRIE, la standul sau pentru a inregistra un mesaj video gratuit pentru prietenii italieni si romani din Italia.
Taxa radio-TV este statuata prin doua hotarari de guvern (HG nr. 977/2003 si HG nr.
Daca joi atacul a fost indirect, vineri atacul a fost pe fata si Ghita a utilizat o televiziune concurenta pentru a-i strica imaginea celui despre care se stie ca ii este prieten. ... Daca clipurile apareau la o televiziune din Bangladesh, sa zicem, nu avea nimeni vreo problema.
Desi are numeroase studii in televiziune, invatamant, diplomatie, numeroase tiluri de frumusete, spune ca permanent trebuie sa inveti, pentru ca niciodata nu este tarziu sa-ti imbogatesti cultura, trebuie sa studiezi cu adevarat si despre alte popoare!
Ligia Enache, cu o vechime de 25 de ani in televiziune, ca reporter, redactor, producator, a postat pe Facebook urmatorul text: ... Pentru ca asa se masoara viata jurnalistului de televiziune, in rating, in numarul celor care s-au oprit sa vada minutul pentru care tu ai muncit o zi intreaga.
google-analytics.com