Cautare

1511 de rezultate pentru "nr tel televiziune" (3.65 secunde)
Jessica Chastain ("Zoro Dark Thirty"‘) TELEVIZIUNE Cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial, miniserie sau film TV: Maggie Smith ("Downton Abbey") Cel mai bun film de televiziune/ miniserie:
diplomatie, televiziune, administratie, actorie, regie, afaceri, sanatate, politica, invatamant, administratie, sport, cultura, eleganta, muzica, popularitate, etc. ... Celebritatea anului in actorie/Generatia de aur in actorie si televiziune: ... Elena Merisoreanu Premiul publicului/celebritatea anului in televiziune: Simona Gheorghe Premiul publicului/celebritatea anului in televiziune:
Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: ... Elena AVRAM - Cluj tel: ... Maria GIURGIU - Cluj tel: 0264-552.740 mobil: 0744- 470.069
Astra va intalni in turul trei echipa slovaca Trencin, Pandurii dau piept cu Hapoel Tel-Aviv, iar Petrolul intalneste Vitesse Arnhem.
Pandurii si Petrolul au remizat in primele meciuri, acasa, 1-1 cu Hapoel Tel Aviv si Vitesse Arnhem, iar sansele lor de a trece de aceasta faza sunt reduse. ... Arbitrul italian Paolo Valeri va conduce meciul dintre Hapoel Tel Aviv si Pandurii Tg.
Mai precis, Max Brod, netinand cont de ultima dorinta a prietenului sau a pastrat aceste manuscrise, pe care le-a salvat, in 1939, cand s-a refugiat la Tel Aviv, dupa invadarea Cehoslovaciei de trupele naziste.
Calea Victoriei nr. 83-85, tel +40 0720 660 661 BANEASA BOUTIQUE: Baneasa Shopping City, parter, tel +40 0720 660 662, COTROCENI BOUTIQUE: AFI Palace Cotroceni, parter, tel +40 0720 660 663 [email protected] In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adina Buzatu ne-a raspuns la cateva intrebari.
Nu este o carte de calatorii, ci descrierea unui pelerinaj in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca pelerinajul se distinge de o calatorie obisnuita prin faptul ca nu urmeaza un plan sau un itinerar prestabilit, nu si propune un anumit tel sau un scop limitat, ci poarta adevaratul sens in el insusi caci se bazeaza pe un impuls tainic ce opereaza in doua planuri:
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... Si, apropo de televiziune, vreau sa cred ca in ceea ce priveste televiziunea am fost precursorul respectat si iubit al primelor show-uri politice devenite celebre pe micul ecran si atat de gustate de milioane de telespectatori.
'Este bine stiut faptul ca Televiziunea Romana, televiziune publica, ar trebui sa reprezinte o institutie simbol de moralitate, etica si deontologie. O televiziune publica este, prin excelenta, o televiziune a intregului popor fata de care trebuie sa-si exercite functiile in mod impartial, onest si moral.
Telesport devine astfel prima televiziune de sport din Romania care este inchisa. ... Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Mai mult, comunicatul noteaza ca "decizia de a-i asocia in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20:00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune".
Chirita voia sa puna in functiune in Craiova o instalatie comunitara de televiziune prin cablu pentru retransmiterea televiziunilor terestre si prin satelit, avind totodata si un canal propriu cu denumirea TV Cin.
Este o noua super antena, care poate receptiona semnalele de televiziune pe care nicio alta antena nu a putut receptiona pana acum.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Pro TV este lider de audienta pe piata locala ZF mai noteaza ca postul Pro TV este lider de audienta pe piata locala, stirile, programele de divertisment, filmele si meciurile de fotbal din Europa League fiind cele mai vizionate programe de televiziune din Romania.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala.
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
google-analytics.com