Cautare

892 de rezultate pentru "nr tel fix zamfira virgil" (2.92 secunde)
Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la conflictul dintre George Simion si Virgil Popescu din Parlament. Vor fi verificate imaginile care surprind cum co-presedintele AUR l-a luat de gat pe ministrul Energiei in timp ce acesta sustinea un discurs pe tema motiunii de cenzura depusa impotriva sa.
Procurorii Parchetului General au deschis dosar penal dupa ce copresedintele AUR George Simion l-a agresat in Parlament pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.
Masurile din domeniul energiei discutate in Guvern sunt pe termen lung si sunt conforme Directivei europene adoptate la finalul anului, a declarat, astazi, ministrul Energiei, Virgil Popescu, inainte de sedinta Biroului Executiv al Partidului National Liberal.
La banchetul final, am stat la masa intre Doina Cornea si autorul romanului "Ora 25", Constantin Virgil Gheorghiu, al carui discurs sforaitor si cetos, fara nici o referire la intamplarile tragice din tara, ma impresionase neplacut, din care pricina mi-a fost greu sa injgheb un dialog.
Romania nu are contracte directe cu Gazprom, ci cu niste traderi care actioneaza ca intermediari, iar un contract oricum nu poate fi schimbat unilateral, ci cu acordul partilor, a aratat joi seara, la Digi24, ministrul energiei, Virgil Popescu.
Dupa sedinta de guvern ministrul Energiei, Virgil Popescu a anuntat noi decizii privind criza energiei: investitii in domeniul energetic si masuri pentru atenuarea socului provocat de criza energiei.
Virgil Popescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care explica cum se poate pune in aplicare prevederea legislativa.
Virgil Popescu se retrage din cursa pentru functia de prim-vicepresedinte al PNL, potrivit unor surse Antena 3. In cursa ramane doar Dan Motreanu.
Mai exact, Virgil Popescu vrea ca plafonul pana la care este compensat pretul energiei sa scada la 250 de kWh pe ora, de la 300 kWh cat este in prezent.
Anuntul a fost facut la Digi24 de ministrul energiei, Virgil Popescu, care, pe de alta parte, a salutat propunerea presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a decupla pretul energiei electrice de cel al gazului, o masura destinata sa contracareze o scumpire accelerata a electricitatii.
Parlamentarii AUR dar si cei de la USR i-au cerut ministrului energiei, Virgil Popescu, sa stea la prezidiu, unde stau ministrii, in timpul dezbaterii motiunii simple impotriva sa iar reprosul a fost adresat si celorlalti parlamentari PNL.
Motiunea simpla a USR impotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsa de Camera Deputatilor. In favoarea ei au votat 85 de deputati, iar 191 s-au exprimat impotriva.
Avertismentul vine de la Virgil Popescu, ministrul Energiei. Sunt mari semne de intrebare despre cum ne vom incalzi la iarna si daca vom da drumul la centrala.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, vine cu o serie de recomandari pentru romanii care au primit facturi la curent si gaze inexplicabil de mari.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le cere furnizorilor de electricitate sa esaloneze preturile pentru persoanele care vor primi facturile la curent pe 4-5 luni de zile. Virgil Popescu mentioneaza si faptul ca nu vor exista penalitati pentru acestia.
Virgil Popescu, ministrul energiei, a spus, miercuri, la Jurnalul de Seara de la Digi24, ca piata energiei din Romania este una reglementata cu pret plafonat si ca discutii pe aceasta tema au loc in cadrul coalitiei de guvernare.
Un sef de la Complexul Energetic Oltenia a lesinat in timpul controlului trimis de ministrul Virgil Popescu. Omul a sunat singur la 112 ca sa ceara ajutor.
Bannerele social-democrate sunt menite sa atraga in primul tinerii, semn ca Ponta si-a facut un tel nu doar din reformarea partidului, ci si din intinerirea lui.
„Serviciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G - se adreseaza exclusiv abonatilor RCS & RDS la unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel, care sunt platitori la zi ai facturilor“, se arata într-un comunicat emis ieri de RCS & RDS.
• Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar • Carrefour Home - marca proprie pentru produse de menaj si electrocasnice • Carrefour Selection - produse marca proprie premium • Carrefour Bio - gama de produse alimentare bio • Carrefour baby - gama de produse alimentare si de igiena destinate bebelusilor • Carrefour kids - gama de produse alimentare si de igiena destinate copiilor • Carrefour light - gama de produse dietetice • Carrefour light - gama de produse dietetice • Marca nr.1 - cel mai bun raport calitate - pret • TEX - marca proprie de produse textile • Bluesky - marca proprie pentru produse electrocasnice • Les cosmetiques - marca proprie pentru produse cosmetice • Reflets de France - gama de produse regionale din Franta Marca proprie Carrefour Carrefour doreste sa raspunda cat mai bine schimbarii situatiei economice mondiale si locale, astfel incat clientii Carrefour sa beneficieze in continuare de calitate la preturi mici.
google-analytics.com