Cautare

14260 de rezultate pentru "nr tel fix stoian ion bucuresti" (3.10 secunde)
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
De asemenea, spre deosebire de RCS& RDS, Romtelecom nu vinde pachete de servicii care sa includa pe langa telefonie fixa, TV si internet fix si internet mobil si telefonie mobila sau pachete de net fix si net mobil.
Acesta l-a anuntat marti pe Nicu Stoian, presedintele clubului SCM, ca vrea sa-si dea demisia. ... Ce s-a intamplat in interval de cateva zeci de minute a explicat Nicu Stoian:
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti. ... Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete.
In urma cu cateva zile, oficialii clubului Bari anuntau ca vor achita celor de la AS Roma 300.000 de euro pentru a obtine si restul de procente din drepturile federative ale mijlocasului roman Adrian Stoian, insa capitolinii nu mai par acum la fel de dispusi sa se desparta de tanarul fotbalist.
Unii dintre cei mai afectati de aceste noi taxe sunt proprietarii de pensiuni mici si foarte mici, ne-a declarat ieri presedintele de onoare a Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Maria Stoian.
Derogari pentru aplicarea normelor Presedinta de onoare a ANTREC, Marilena Stoian, ne-a declarat ieri ca prima problema a introducerii noilor norme europene in ceea ce priveste dotarea bucatariilor o reprezinta faptul ca proprietarii de pensiuni nu au fost anuntati din timp despre aceste reglementari.
„În prezent nu ai de unde sa angajezi oameni calificati în domeniul tâmplariei pentru ca nu mai exista scoli de meserii“, declara Adriana Stoian, administratoare a firmei Adrivil Plast, din Craiova.Din Craiova, în toata taraFirma Adrivil Plast activeaza în domeniul productiei de mobila pe piata craioveana, dar si în alte zone ale tarii, începând cu 2003.
„În prezent nu ai de unde sa angajezi oameni calificati în domeniul tâmplariei pentru ca nu mai exista scoli de meserii“, declara Adriana Stoian, administratoare a firmei Adrivil Plast, din Craiova.Din Craiova, în toata taraFirma Adrivil Plast activeaza în domeniul productiei de mobila pe piata craioveana, dar si în alte zone ale tarii, începând cu 2003.
Costurile pe care le implica atragerea de fonduri europene, reprezinta aproximativ 5% din valoarea proiectului, a declarat consultantul Marian Stoian.
Prezentatoarea TV si sotul ei, Cosmin Stoian, se afla de sase luni in Italia cu fiul lor, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer, in luna mai.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
Beneficiile salariale detin o pondere de 10% din salariul brut acordat in Romania in 2007, sustine directorul servicii-taxe PricewaterhouseCoopers, Ruxandra Stoian.
Decolare - 20:05, sosire Bucuresti ora 22:50, cursa Tarom RO 152. ... 150 EURO GRATUIT PACHETUL PROMOTIONAL CAZARE SI TRANSFER SPRE AEROPORT PRIMILOR 15 INSCRISI CARE NU AU DOMICILIUL IN BUCURESTI !!! ... - transport cu avionul Bucuresti - Tel Aviv -Bucuresti, compania TAROM;
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
- Mai ai timp de gatit, avand in vedere ca la TVR 2 prezinti miercuri, de la ora 11.00, emisiunea La fix - stiinta si tehnologie si care iti ocupa aproape tot timpul.
google-analytics.com