Cautare

2756 de rezultate pentru "nr te romtelecom tv reedier rv nam program tv" (7.90 secunde)
Daca s-ar dezgheta creditarea si persoanele juridice vor intra in program, pentru ca si ele au masini vechi si foarte vechi pe care vor sa le schimbe, avem toate premisele sa credem ca programul de innoire a parcului auto din acest an va fi indeplinit", a declarat presedintele APIA, Ernest Popovici.
Programul de irigatii vine prea tarziu Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) sustine ca acest program de irigatii vine prea tarziu si nu mai poate salva nimic din culturile afectate deja.
Mult trambitatul program "Prima Casa" pare sa fi debutat cu stangul, in conditiile in care acesta este foarte greu accesibil pentru marea majoritate a populatiei, iar efectele vor fi cunoscute abia peste sase luni, a declarat, directorul Departamentului de Evaluare si Consultanta Imobiliara al Cushman & Wakefield, Dan Ionascu.
In acest sens, seful Executivului a precizat ca primele semnale legate de derularea acestui program sunt pozitive. "Eu cred ca e un program care va avea doua efecte pozitive.
De asemenea, seful AIPPIMM a mai spus ca, ieri, au finalizat cursul de dezvoltare a aptitudinilor antreprenoriale derulat in cadrul Programului EMPRETEC- program international finantat in Romania partial din fonduri guvernamentale si partial din fondurile UNCTAD- o noua serie de tineri constanteni care detin sau doresc sa-si infiinteze o afacere.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Bugetul pe 2010 pentru acest program este de 600.000 de lei. Al doilea program finantat este Programul national multianual pe perioada 2002 - 2012 pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului, cu un buget de 1.000.000 de lei pentru acest an.
De ce nu se foloseste acest program pentru incurajarea si sprijinirea directa a producatorilor autohtoni de fructe? ... Guvernul a precizat ca "scopul acestui program este de a crea obiceiuri alimentare sanatoase in randul tinerilor".
In acest an, data fiind situatia la nivel mondial in ceea ce priveste pretul graului, care a crescut foarte mult in ultima perioada, se pare ca acest program nu mai este atractiv pentru romani.
O singura data vom prelungi acest program, pana la 31 ianuarie 2011, nu mai mult", a spus ministrul mediului.
In perioada 15-24 februarie, colectorii autorizati s-au inscris in program la Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).
Desigur, daca statul roman ar dori sa lanseze un program de reindustrializare, un program de imbunatatire radicala a performantelor sectorului agricol sau un program de exploatare a zacamintelor minerale din Marea Neagra, acesta s-ar confrunta imediat cu un set de probleme financiare.
"Banii europeni erau oferiti printr-un program de promovare doar pentru grupurile de producatori, iar magiunul de Topoloveni este singurul produs din Romania cu denumire de origine protejata, respectiv cu indicatie geografica protejata.
Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii. ... Esti un mucos cu degetele inca murdare de creta, dar privindu-te pe ecranul televizorului te vezi ideolog, creator de opinii, schimbator de ideologii, reformator de mentalitati.
Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
"In cadrul acestui program, bibliotecile rurale din zonele defavorizate au sansa de a obtine calculatoare si internet gratuite. Ca sa beneficiem de ele, trebuie sa gasim 20 de biblioteci care sa indeplineasca normele pentru a accede la program.
Acesta din urma este menit a fi inscriptionat pe un disc, dar cu un program gen 7-Zip il puteti decompresa ca pe o arhiva obisnuita.
Domni, domnite si tineri marineri sunt invitati, timp de o saptamana, sa descopere un program de comedii si muzici, mofturi si surprize care transpun universul surprins in opera lui I.L.Caragiale, reputat dramaturg si cronicar al Bucurestiului de altadata, pe aleile celui mai vechi parc din Capitala.
Obiceiuri nesanatoase/ factori de risc Datele din Program ne conduc la o concluzie ingrijoratoare: ... Am lasat la urma un factor care crește riscul de cancer, afectiuni pulmonare etc; ... 32% dintre persoanele participante in Program sunt hipertensive.
google-analytics.com