Cautare

3530 de rezultate pentru "nr informatii cartela telecom ro" (3.26 secunde)
Parlamentor.ro informeaza: ... Rezolutia stipuleaza ca ar ajuta daca CE ar stabili un set clar de masuri care sa garanteze aplicarea cerintelor de respectare a principiului neutralitatii internetului cerut in legislatia telecom.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
stirileprotv.ro: ... Masura face parte dintr-un efort de a crea o singura piata de telecom in Europa.
techcafe.ro informeaza: ... Lista localitatilor este disponibila pe orange.ro iar aceastea au fost alese chiar de utilizatorii operatorului telecom prin intermediul aplicatiei 4G Fun Kit. ... Daca vrei sa afli mai multe detalii atunci viziteaza orange.ro.
Redactia Alba24.ro citeaza o informatie aparuta pe gsp.ro, conform careia Telekom Romania s-ar putea transforma dupa modelul DigiSport. ... Gsp.ro sustine ca abonatii Telekom ar urma sa fie impartiti intre RCS-RDS DIGI si Orange, scrie gsp.ro.
17 din Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, precum si a Legii audiovizualului nr. ... Piata farmaceutica este cel de-al treilea investitor in publicitatea TV, dupa telecom si cosmetice.
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
Panduri sector 5, unde cu ajutorul unui bomfaier au sectionat 250 metri cablu de telecomunicatii ce apartin unei societati comerciale de profil telecom, cablul urmand sa fie transportat in orasul Voluntari pentru valorificare, cu autoturismele suspectilor.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
ANAF va avea un serviciu secret, care va putea colecta informatii despre contribuabili. Directia de Informatii Fiscale va lucra si cu informatori din momentul in care ANAF va prelua o parte din Politia Economica.
„Surprinzatoare pentru mine a fost abordarea publica a premierului, pentru ca el stia exact despre ce e vorba si n-avea nici o legatura cu serviciile de informatii, dar pentru ca a existat aceasta solicitare publica a premierului catre serviciile de informatii, a existat si un raspuns al serviciilor de informatii in urma caruia guvernul a dat un comunicat ca nu exista nici un fel de influente asupra membrilor Cabinetului.
Seful viitoarei comunitati de informatii va fi un om politic Presedintele Traian Basescu a anuntat ca seful viitoarei comunitati de informatii, care se va subordona CSAT, va fi un om politic care va fi numit consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.
In anii care au urmat, Reid a adunat, pe acest subiect, multe informatii, s-a intalnit cu oameni de stiinta, ofiteri de informatii si alti experti.
Proiectul prevede ca ofiteri de informatii au dreptul sa efectueze, conform Codului de procedura penala, "acte premergatoare cu caracter probatoriu", pentru amenintari la adresa sigurantei nationale.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Olteanu a sustinut ca nu trebuie ca serviciile de informatii sa aiba fonduri care sa scape controlului parlamentar: ... Nu exista nici o justificare ca serviciile de informatii sa aiba bani secreti, ascunsi si voi milita ca nici un serviciu sa nu poata desfasura activitati economice".
David Clarke, cel care considera ca el este principalul artizan al desecretizarilor, a facut chiar o cerere catre Ministerul Apararii, in numele legii libertatii accesului la informatii, pentru copii ale documentelor si ale altor dovezi, privind aprobarile date publicarii cartii "Ceruri deschise, minti incuiate" a lui Nick Pope in perioada 1995-1996.
In continuare, CIA aminteste ca, incepand din 1978, ca urmare a unor cereri bazate pe legea accesului la informatii, a declasificat sute de documente care detaliaza actiunile agentiei privind obiectele zburatoare neidentificate (OZN).
google-analytics.com