Cautare

3530 de rezultate pentru "nr informatii cartela telecom ro" (3.51 secunde)
Accesul se va face pe baza de cartela electronica, suma datorata fiind achitata la final. Minel Prina, seful serviciului tehnic din primarie, a declarat ca parcarea va ramane in administrarea municipalitatii.
Telefonul va avea preinstalate jocuri, tonuri de apel si melodii din Orange World si este insotit de un card de memorie de 2GB, un modem HSDPA USB Option Icon II si de o cartela cu 100 de euro credit.
Amplasamentul proiectului va fi împrejmuit, existând o singura cale de intrare/iesire, pe baza de cartela. De asemenea, complexul va beneficia de alei pietonale, parcari, spatii verzi si va avea paza permanenta.
Amplasamentul proiectului va fi împrejmuit, existând o singura cale de intrare/iesire, pe baza de cartela. De asemenea, complexul va beneficia de alei pietonale, parcari, spatii verzi si va avea paza permanenta.
Moshemordechai.ro: ... Ceausescu era jigodie ca o dadea pe cartela, dar cand iti face FMI portie e de bine, nu?
Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toata durata contractului), cartela SIM preactivata, pâna la 1.200 de minute lunare gratuite (pot fi folosite de catre client atât de pe telefonul fix, cât si de pe cel mobil) si tarife speciale (dupa depasirea minutelor incluse).
Daca defalcam cheltuielile pe tip de serviciu folosit, rezulta ca in medie o persoana plateste lunar 52 lei pentru un abonament si 29 lei pentru o cartela preplatita.
Eu zic ca e o afacere buna sa dai vreo 120 de lei de cartela ca sa vorbesti si sa tragi de pe net cat poti. ... Sursa:stirileprotv.ro
Astfel de ceasuri functioneaza conectate la telefonul mobil, care nu trebuie sa fie la o distanta mai mare de 30 de metri, sau individual, daca are incorporata o cartela sim.
giz.ro: ... Dintre cei doi operatori cu oferte de internet la cartela, Vodafone are cel mai bogat portofoliu.
Acesta costa, practic, 5 euro cu TVA inclusa. Portarea s-a facut astazi, dar cartela o am de marti. ... arenait.ro
www.bzi.ro informeaza: ... Chiar daca criminalul aruncase deja cartela din telefon, aparatul a fost identificat si localizat imediat pe baza acelui cod IMEI.
sokant.ro : ... Vei sti ca bosorogul ala este cel care lua paine si ulei pe cartela, care statea ore intregi la coada, in fiecare zi, pentru ca tu sau parintii tai SA AVETI CE MANCA! ... sokant.ro)
Astfel, Basescu a bagat in ceata, a facut referiri imposibile la o cartela telefonica, referiri pe care ulterior le-a corectat, prin comunicate de presa, Presedintia.
Soferul care a provocat carnagiul conducea tir-ul cu cartela tahograf a colegului sau, fiul primarului. Totul, pentru a castiga cativa bani in plus.
Angajatii unei primarii dintr-o comuna prahoveana au fost responsabilizati sa lucreze eficient si pe tot parcursul programului, fara nicio exceptie.
Astfel, consortiul a preluat pachetul de 98% din actiunile Bancii Agricole, redenumita ulterior Raiffeisen Banca Agricola, aceasta fuzionand in iunie 2002 cu Raiffeisen Bank Romania. Telecomunicatii si industria auto O alta mare privatizare facuta de statul roman a constat in vanzarea Rom-Telecom.
Exista interes pentru Romania din partea unor fonduri de investitii care nu stiau pana acum unde este Bucurestiul, dar din pacate dimensiunea companiilor locale este foarte redusa. In schimb, anumite decizii externe ar putea permite tranzactii intre filialele lor locale, in special in domeniul telecom.
Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania. Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
Nistoran a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si infiintat mai multe companii de telecomunicatii, cum ar fi Globalnet, Avenir Telecom sau Netcom.
google-analytics.com