Cautare

3529 de rezultate pentru "nr informatii cartela telecom ro" (6.93 secunde)
"Ars Analytica" este, conform lui Ionel Nitu, primul volum colaborativ din zona studiilor de intelligence din Romania care incearca sa surprinda analiza de informatii atat din perspectiva teoretica cat si practica.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... Ocazional exista si schimburi de informatii cu organisme similare din alte tari.
siblondeleganesc.ro: ... Stiti insa ca in situatii serioase, in general, si in aspecte medicale, in particular, trebuie sa ne bazam pe fapte solide si pe informatii reale, de la experti.
In urma cu ceva vreme am trimis Primariei o adresa, cu nr. 392/28.09.2007, prin care formulam o cerere, conform Legii nr.
Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina.
Cauza declansarii o reprezinta un semnal fals primit de la o cartela electronica aferenta regulatorului electrohidraulic al turbinei. Acest semnal a comandat inchiderea vanelor de intrare a aburului in turbina, ceea ce a determinat decuplarea generatorului.
Funar a afirmat ca detine dovezi scrise si audiovizuale referitoare la faptul ca senatorul Puiu Hasotti ar fi imprumutat cartela sa pentru votul electronic din Senat unor colegi din acelasi grup parlamentar, pentru a vota in locul sau in zilele in care nu a fost prezent in forul legislativ suprem al tarii.
Pentru a putea vizualiza aceste posturi veti avea nevoie de un decodor digital si o cartela (de cele mai multe ori distribuite gratuit), iar pentru posturile Full HD codate, de un decodor digital HD (furnizat in schimbul unei sume lunare adaugata la abonament).
Vicepresedintele formatiunii, Gheorghe Barbu, a declarat ca, in privinta modalitatii de vot in plen, PD sustine votul cu cartela, astfel incat sa se poata vedea la final, pe liste, optiunea fiecarui parlamentar.
De asemenea, senatorii juristi intentioneaza sa-l invite la discutii si pe senatorul PNL ßerban Stratila, a carui cartela se presupune ca se afla in aparatul de vot de la pupitrul unde era asezata tanara in timpul sedintei de plen.
In plus, senatorii au aratat ca acea cartela pe care Ana Maria Hanes i-a dat-o senatorului liberal Teodor Melescanu, gest surprins de camerele de luat vederi, nu apartinea senatorului ßerban Stratila, ci colegei lui, Norica Nicolai.
Pe de alta parte, deputatii din Comisie nu au putut viziona nici dvd-ul trimis de Biroul Permanent, care continea o inregistrare realizata de unul dintre posturile de televiziune acreditate la Camera, in care deputatul PSD Dan Iosif era surprins votand cu cartela altui coleg.
OK, hai ca n-ai nevoie abonament la telefon, merge si cartela de 5 euro, hai ca nu-ti trebuie net gigabit, treci la abonament de 5 euro (desi astea-s la pachet, de regula, cu cablu TV), hai ca te culci cu gainile si speli la masina o singura data pe luna, mai scazi de-acolo, mai trimite mama un pachet, mai treci pe la mama si mai mananci, dar cat poti salva din banii aia?
Deputatii "pianisti", care voteaza la mai multe maini, adica folosind atat cartela proprie de vot, cat si cartelele altor colegi, risca sa fie sanctionati prin interzicerea participarii lor la lucrarile Camerei Deputatilor pe o perioada de pana la 15 zile, a decis Comisia juridica a Camerei.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, i-a urat succes proaspatului parlamentar dupa ce a depus juramantul de credinta in plen si i-a comunicat ca in prima zi nu poate vota, intrucat momentan nu are cartela de vot.
Numarul de telefon al primarului Vanghelie - 0724.500.300 - este scris pe cutia pachetului ce contine telefonul, cartela, incarcatorul si certificatul de garantie.
Ea aratat ca analizeaza si posibilitatea ca prezenta parlamentarilor sa se faca pe baza cartelei electronice, dar a sugerat ca au fost cazuri cand cartela electronica a fost folosita si de alti parlamentari, nu doar de posesorul acesteia.
In acea zi am rascolit impreuna cu secretara toate sertarele din birou si nu am gasit nimic, apoi am predat cheile si telefonul de serviciu - care avea cartela blocata pentru ca nu se achitasera facturile - la secretara si am intrat in concediu.
Doar nu credea careva ca cel mai talent ministru al tarii s-a impieducat de o biata cartela de vot, fix la cel mai important proiect al Guvernului.
Oricat de staniu ar parea, trebuie sa ne obisnuim ca in curand vom plati 50 de bani pentru o paine, 10 lei pentru o cartela telefonica si aproximativ 15.000 de lei pe un autoturism.
google-analytics.com