Cautare

3529 de rezultate pentru "nr informatii cartela telecom ro" (3.60 secunde)
Abonamentul lunar este de 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care se mai adauga costul de 0,12 euro pentru fiecare mesaj primit cu informatii privind contul bancar si 0,23 euro pentru cel de confirmare a transferurilor bancare.
Presedintele Traian Basescu este de parere ca “se simte nevoia crearii comunitatii de informatii“, care sa fie subordonata Presedintiei sau Guvernului, in functie de unde va fi mai mare nevoie de ea si unde i se va asigura neutralitatea politica.
Camerele de luat vederi au surprins ca tanara ocupa un fotoliu de parlamentar, cu o cartela de vot in mana. ... Imediat, colegii "binevoitori" ai senatorului liberal s-au grabit sa aduca informatii despre cea care le-a fost pentru cateva minute partenera in legislativul tarii.
Reprezentantii Orange România au precizat într-un comunicat ca site-ul www.orange.ro este singura adresa de web pentru care Orange România garanteaza autenticitatea informatiilor, securitatea datelor si a tranzactiilor.
Verdictul a fost dat de procurorii Parchetului General, la sfarsitul anchetei pe care au facut-o dupa ce presa a prezentat imagini in care nepoata senatorului liberal era surprinsa in timp ce se folosea de o cartela de vot.
Camelia Ciobotaru (foto) a aflat ieri de la presa ca accesul in institutia pe care o coordoneaza de putin timp se face pe baza de cartela. ... pe usa institutiei de pe strada Nicolae Iorga, nr.
Daca o cartela pre-paid depaseste timpul de utilizare, iar cumparatorul nu a achizitionat alta, computerul inceteaza sa mai functioneze. Sistemul va putea fi accesat din nou in momentul in care utilizatorul va cumpara o cartela noua.
Hit.ro:
MosheMordechai.ro: ... Am nevoie de o cartela. ... Cartela. In tot timpul asta a continuat sa isi plimbe degetul pe ecranul telefonului.
Cartela poate fi folosita si ulterior ca si una normala. ... https://www.vodafone.ro/supernet/ E primul experiment de acest tip si sunt curios cum se va prezenta reteaua la nivel national. ... Cartela ramane active timp de 60 zile. ... zoso.ro
faci rost de cartela ori astepti sa intre sau sa iasa pe usa cineva care are cartela, si sa te strecori si tu.
Cat priveste semafoarele existente pe raza municipiului Constanta, 35 la numar, acestea se afla in administrarea SC Marca Telecom Bucuresti.
Practic, la licitatia organizata la inceputul lunii noiembrie de Compania Nationala a Huilei Petrosani, pentru serviciile de intretinere IT si a altor echipamente informatice, s-au prezentat patru firme, respectiv Prima Telecom SRL Deva, Digital Electronic SRL Petrosani, General Comtrust INC Petrila si Gimar Microtech SRL Petrosani.
ANRC a alocat, de asemenea, noi resurse de numerotatie companiilor RCS & RDS si Dial Telecom. ... Compania Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Alumil si Blue Telecom, noile oportunitati O alta cauza a scaderii cotatiilor SIF-urilor este reprezentata de noile oportuinitati de investitii. Intre 8 si 18 decembrie companiile Alumil si Blue Telecom vor scoate la vanzare actiuni prin oferta publica, in vederea tranzactionarii la BVB din 2007.
Al doilea factor de influenta asupra veniturilor este legat de privatizarea Post Telecom, care nu a fost inca incheiata. "Nerealizarea pana la sfarsitul anului a procesului de privatizare va duce la constituirea unor provizioane asupra Post Telecom", a spus Toader.
Potrivit purtatorului de cuvant al DGFPJ Galati, George Marinescu, cea mai consistenta suma care a ajuns astfel la pusculita statutului a fost de 3 milioane de lei si a "provenit" din contul bancar al firmei CCE Blue Telecom.
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Studiul, care acopera primul semestru al anului, mentioneaza ca sectoare in care a scazut volumul investitiilor au fost cel financiar-bancar si cel auto, in timp ce cresteri s-au inregistrat pentru companiile din telecom (+75% comparativ cu aceeasi perioada din 2008).
Furnizorii de net sustin ca ACTA i-ar putea transforma intr-o politie online Aplicarea prevederilor Tratatului Comercial Anti-Contrafacere (ACTA) ar putea transforma furnizorii de servicii de acces la Internet in "Politia Internetului" si va "incarca investitional" bugetele operatorilor telecom, potrivit lui Mihai Batrineanu, presedintele Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor (ANISP).
google-analytics.com