Cautare

1527 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (3.47 secunde)
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
La Zalau, in cadrul unui training cu jurnalistii, despre bolile rare, acestia au avut ocazia de a vizita Centrul de expertiza pentru bolile rare, NoRo. ... Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vizitat si el acest centru de boli rare.
La doi ani si jumatate de la liberalizarea telefoniei fixe, inca nu putem vorbi de concurenta pe aceasta piata. Desi sint numerosi operatori de telefonie fixa alternativa, acestia urmaresc doar sectorul firmelor. Posibilitatile lor de dezvoltare sint insa oprite si de accesul dificil la bucla locala a Romtelecom.
RomTelecom a redus, la inceputul lui ianuarie, tarifele pentru apelurile internationale efectuate de la posturile telefonice publice, po-trivit unui comunicat al companiei.
Incepand cu luna august, clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale.
Firma Telemedia, care opereaza site-ul www.platiprinsms.ro, este acuzata ca a inventat o noua escrocherie de tip Caritas. Micii comercianti isi primesc banii timp de cateva luni si ulterior li se blocheaza conturile.
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Aflandu-se intr-un turneu prin tara, presedintele general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a declarat sambata, la Zalau, ca persoanele care intentioneaza sa se inscrie in randurile partidului, trebuie sa stie ca "nimeni nu le da nimic".
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Echipa masculina de volei SCM-U Craiova debuteaza astazi in play-off-ul Diviziei A1, faza in care evolueaza formatiile care au incheiat sezonul regulat pe locurile 1-8. Teoretic, toate echipele angrenate in prima faza din play-off pot obtine titlul de campioana nationala.
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, continua campania de intarire a lotului in vederea sezonului viitor prin transferul portarului iberic Silvia Navarro (foto).
Accesul la medicamente orfane este tema principala a editiei din acest an a scolii de boli rare pentru jurnalisti, ce va fi organizata la Centrul pilot de referinta pentru bolile rare NoRo Zalau, la initiativa Doricai Dan, presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania si a Alexandrei Manaila, jurnalist medical.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Romtelecom a renuntat la o investitie in valoare de jumatate de miliard de euro in Romania si acuza Guvernul ca descurajeaza dezvoltarea telecomunicatiilor.
Privatizarea totala a operatorilor RomTelecom si POSTelecom, precum si a Societatii Nationale de Radiocomunicatii (SNR) se va realiza pana in 2006, aceste operatiuni constituind prioritatile ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Zsolt Nagy. ... - privatizarea) se va realiza prin listarea unui pachet de actiuni la bursa“, a precizat Nagy.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) estimeaza ca va obtine in acest an trei miliarde de lei (echivalent a un miliard de dolari) prin listarea la bursa a pachetului de 46% din actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom, a declarat ministrul Zsolt Nagy (foto), citat de Mediafax.
Romtelecom a deschis un centru de gazduire a datelor, sub denumirea de Cyber Host. ... Valoarea investitiei se ridica la aproximativ zece milioane de euro, dupa datele furnizate de Victor Vasile Voicu, director de Internet si Date din cadrul Romtelecom.
Reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei vor semna astazi contractul de consultanta pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut la RomTelecom, cu banca de investitii Credit Suisse First Boston. Contractul a fost recent aprobat de Guvern.
Actiunile pe care statul le detine la compania RomTelecom ar putea fi listate cel mai probabil in 2007, nefiind exclusa insa nici posibilitatea ca operatiunea sa aiba loc pana la sfarsitul anului, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, citat de Mediafax.
google-analytics.com