Cautare

18829 de rezultate pentru "nr de telefon cergaul mare jud alba" (3.69 secunde)
FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
FARCAS) Ni s-a intamplat de mai multe ori, mai ales in zonele rurale din Romania, sa intrebam martorii fara prea multa scoala ai unor fenomene de tip OZN, ce anume cred ei ca s-a intamplat. ... Si Ion Hobana evoca un astfel de caz, petrecut in iulie 1927.
Proiectul lui Traian Basescu de a scoate PDL din izolare: cat de POPULARA va fi Alba ca Zapada.
De acum e aproape cert: Geoana e Alba ca zapada (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Cazul Geoana aduce PSD in pragul unei crize fara precedent, care ia amploare de la o zi la alta.
Documentul Rockefeller de informare OZN (Autor: ... FARCAS) De-a lungul anilor 1990, miliardarul filantrop Laurance S. Rockefeller (1910-2004) a sponsorizat si a finantat o serie de proiecte legate de fenomenul OZN.
FARCAS) Ultimele dosare OZN desecretizate de Ministerul Apararii al Regatului Unit, examinate de ufologul si jurnalistul dr.
Daca as fi din Baia Mare si cineva mi-ar bloca acum rotile la masina, nu as plati nicio amenda. ... De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
La mijlocul celei de a doua saptamani din ianuarie, PROFI isi reia expansiunea accelerata deschizand doua magazine, la Aiud si Craiova. Cel de al doilea magazin din Aiud a fost inaugurat astazi, pe Str.
Cine este Cristian Tatavura Cristian Tatavura are 47 de ani si este de profesie inginer zootehnist. ... Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura. ... Atat numarul de specii cat si suprafata ii confera pozitia fruntasa.
La polul opus, pentru o iubitoare de feline, un astfel de vis face referire la modul in care se raporteaza la propria-i feminitate.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au efectuat un control pentru verificarea modului de respectare a prevderilor legale privind calitatea, modul de comercializare si etichetare a fainii de grau.
In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
Rezultatul votului, spun marturiile vremii, a fost primit cu aplauze si strigate entuziaste de Traiasca Unirea cu Romania! Sentimentul de bucurie din Sfatul tarii a cuprins mai apoi si poporul basarabean.
Cel putin 84 de morti.
De la smartphone-uri la ceasurile inteligente: ... Daca e vorba sa isi cumpere un gadget, cei mai multi dintre romani viseaza la un smartphone de ultima generatie.
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
Voi rezuma, in continuare si in cateva articole care vor urma, un numar de intamplari de acest fel, care au avut loc in Romania. Ciprian Ardelean si Marius June au publicat, in revista RUFOR, nr.
google-analytics.com