Cautare

2487 de rezultate pentru "nr de telefon brasov" (3.14 secunde)
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Un pic de intimitate poate salva o relatie, daca suntem suficient de discreti cu datele noastre personale si nu le lasam la discretia partenerului.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... Piata Presei Libere nr. 3-5, Cladirea City Gate, Turnul de Nord, et. ... RO427320 - Telekom Romania Mobile Communications S.A Splaiul Independentei nr.
Trei moduri de a-ti face adresa de mail mai sigura Iata care sunt cele mai rapide moduri prin care sa te asiguri ca nu va putea nimeni sa intre pe contul tau de email.
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Google isi doreste un smartphone propriu (by Gabriel) Desi poate este greu de crezut, dar au aparut foarte multe informatii pe aceasta tema. Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus.
PopSockets este cel mai cool accesoriu de telefon, produs in America. ... se lipeste de majoritatea dispozitivelor (nu se lipeste pe unele carcase subacvatice sau care dispund de model in relief). ... - Plastic cu design extrem de rezistent.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
FACTORII DE RISC AI TUMORII CEREBRALE Cauza tumorilor cerebrale primare ramane neclara la majoritatea bolnavilor. Medicii au identificat insa o serie de factori care pot creste riscul aparitiei unei tumori cerebrale. Factorii de risc includ: VARSTA Riscul de a dezvolta o tumora cerebrala creste odata cu varsta.
Impartirea posturilor de prefecti nu a fost inca definitivata. PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti.
Reunirea staff-ului democrat va avea loc la Brasov in primele doua zile ale lunii si, potrivit declaratiilor deputatului PD de Brasov, Dumitru Puchianu, in cadrul discutiilor vor fi stabilite strategia politica a partidului, prioritatile legislative la inceput de sesiune parlamentara si strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. De la orele pranzului el este in comuna Mandra, unde participa la "Zilele comunei Mandra".
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Singura companie interesata sa cumpere IAR Brasov, care si-a depus in termenul stabilit oferta finala, imbunatatita si irevocabila, in vederea privatizarii acestei intreprinderi este Eurocopter din Franta.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
Angajatul unei banci din Suceava suspectat ca a furat aproape 200.000 de lei din seif, adica doua miliarde in bani vechi, a fost prins joi seara, la Brasov. Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov.
CFR Calatori anunta ca, incepand cu 20 iulie, pentru preluarea traficului sporit de calatori inregistrat la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei, se va introduce in circulatie, numai in zilele de duminica, trenul rapid 11908, pe relatia Brasov-Bucuresti Nord.
Compania americana Colgate-Palmolive va inchide pana la sfarsitul anului fabrica de la Brasov, unde lucreaza 190 de angajati. Primele disponibilizari vor avea loc dupa data de 15 septembrie, in prima transa fiind cuprinti 28 de angajati.
Discutiile privind modificarea Legii administratiei publice locale, care a devenit una dintre prioritatile politice ale Coalitiei dupa renuntarea la anticipate, au fost transate de catre presedintele Traian Basescu, care s-a pronuntat impotriva schimbarii presedintilor de consilii judetene in timpul mandatului.
google-analytics.com