Cautare

2487 de rezultate pentru "nr de telefon brasov" (2.95 secunde)
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale a PSD Brasov s-a intrunit miercuri seara pentru a-si desemna candidatul la functia de primar al orasului pentru alegerile locale din 2008, stabilind ca acesta sa fie actualul senator PSD Otilian Neagoe, fost prefect al judetului.
Presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat marti ca parlamentarii brasoveni ai PD se lauda ca presedintele Traian Basescu va trimite Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a-l cerceta in mai multe cazuri de gestionare de fonduri.
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului. Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Ron Weissberger, presedintele concernului Intelcan din Canada, s-a aratat interesat de construirea in parteneriat public-privat a unui aeroport international la Ghimbav, Judetul Brasov. Pana in prezent, firma canadiana a realizat cu fonduri proprii studiul de fezabilitate si cel de trafic pentru un viitor aeroport din Brasov.
Cu toate ca, potrivit programului de guvernare, procesul de privatizare ar fi trebuit sa fie deja incheiat, activitatea AVAS este departe de a lua sfirsit.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate astazi la vanzare societatea Tractorul Brasov.
Directia de Comunicare si Relatii Publice a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ne-a trimis unele precizari cu privire la materialul „Mahindra&Mahindra va prelua 'Tractorul' Brasov“, aparut la 25 august a.c. ... Brasov“.
Guvernul va aproba, pina la sfirsitul lui ianuarie, noul contract negociat cu firma Bechtel pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, anuntat premierul Calin Popescu-Tariceanu. Primul-ministru a spus ca "exista prevederi bugetare care sa permita desfasurarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors intr-un ritm cu mult mai sustinut decit anul trecut ".
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va scoate la privatizare in perioada urmatoare cinci societati, printre care Antibiotice Iasi si Rulmentul din Brasov, informeaza un comunicat al AVAS. Infiintat in 1955, Antibiotice Iasi este unul dintre principalii producatori de medicamente din Romania.
Lichidatorul Tractorul Brasov, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca, a initiat procedurile de vanzare a activelor producatorului de utilaje agricole, pentru care asteapta scrisori de intentie din partea potentialilor cumparatori.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Indienii sunt interesati de echipamentele de productie de la Tractorul Brasov. Compania indiana Mahindra & Mahindra ar putea cumpara unele active ale fabricii de la Brasov, a declarat presedintele diviziei de echipamente agricole a firmei, Anjanikumar Choudhari, citat de publicatia locala "Economic Times".
Ministerul Transporturilor va plati in acest an companiei Bechtel, constructorul Autostrazii Transilvania, 520 milioane euro, cu 40 de milioane de euro mai mult decat solicitarea companiei americane.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Poiana Brasov ocupa primul loc intr-un top al celor mai ieftine 14 destinatii de schi, pretul pentru serviciile de schi, mancare si bautura pentru o saptamana fiind putin peste 200 de lire sterline, potrivit publicatiei The Daily Telegraph, care citeaza un studiu al Postei Britanice.
HOYO - SHK Modern Agricultural Equipment, reprezentantul pentru Europa al Shantuo Agricultural Machinery Equipment din China, urmeaza sa investeasca 20 de milioane de dolari într-o fabrica de asamblat tractoare de mica putere în judetul Brasov.
• In ceea ce priveste apartamentele noi, in primele doua saptamani ale anului, cele din Brasov si Constanta s-au scumpit, in medie, cu 4% fata de luna decembrie.
Chinezii sunt interesati de Romania. ... Rasnov este o mica localitate de langa Brasov, in inima Carpatilor, cu 15 000 de locuitori, printre care trei chinezi. Multa vreme n-a fost decat un loc de trecere pentru turistii care mergeau spre castelul de la Bran.
google-analytics.com