Cautare

2487 de rezultate pentru "nr de telefon brasov" (2.85 secunde)
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei. De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Cum sa transferi pozele din telefon?
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
6,9 MILIARDE DE OAMENI SE AFLA IN PERICOL. CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora: ... 'Lupta pentru fotoliul de lider crapa partidul in doua. ... Geoana a plecat la Poiana Brasov ca sa-si organizeze fan-club-ul sefilor de filiale.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Prezent la intilnirea PSD-istilor de la Brasov, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, a precizat ca una dintre problemele abordate in discutiile interne a fost si cazul vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, Eugen Chebac.
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre. ... S-a nascut in 1937, in localitatea Bogata Olteana, judetul Brasov.
google-analytics.com