Cautare

697 de rezultate pentru "nr de tel dambovita romtelecom" (3.11 secunde)
Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp. ... *Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel : ... *Sulina - sediul Primariei - tel :
Vestea revenirii trupei Depeche Mode in Romania a fost extrem de bine primita de fani, acestia grabindu-se sa-si achizitioneze biletele pentru unul dintre cele mai asteptate show-uri din aceasta primavara.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8.
Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr.
In acest weekend pornim intr-o noua aventura de poveste, in cadrul atelierului Ierbarul Fermecat. ... Ei se vor intalni la ora 11, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr.
Dosarul Zambaccian a fost initiat de Basescu, Morar si Musca Adrian Nastase vine, intr-o postare pe blog, sa-i contrazica pe presedintele Traian Basescu si primarul Emil Boc, potrivit carora dosarul Zambaccian ar fi pornit datorita unor denunturi facute de catre membri ai PSD.
Argila Albastra de Raciu a fost descoperita in comuna Raciu in urma exploatarii unui zacamant de argila galbena pentru ceramica. Argila Albastra de Raciu continua sa uimeasca lumea terapiei naturiste.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! ... De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere.
ziarul la rubrica de matrimoniale. Este locul în care se înghesuie cele mai multe persoane lipsite de vicii, cu o stare materială impecabilă, uniţi totuşi doar de singurătate.
DNA l-a trimis in judecata luni pe Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, in dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si alte infractiuni.
organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. Kiseleff nr.3, in perioada 11 iulie-13 iulie 2014. ... De pe la 10,00 dimineata pana seara tarziu , in curtea Muzeului vor fi:
Kiseleff nr 3 Targul de Toamna. ... Va asteptam la targul de toamna de vineri pana duminicadin curtea Muzeului National al Taranului Roman, de dimineata pana seara, cu fel de fel de bunatati pentru toate gusturile:
Prin intermediul proiectului ”Aerocalificare” au participat la cursuri de calificare/recalificare gratuite 1552 persoane, din care 1494 au fost certificate.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei. In functie de evolutia vremii se vor lua decizii si pentru ziua de marti.
google-analytics.com