Cautare

697 de rezultate pentru "nr de tel dambovita romtelecom" (7.00 secunde)
o Continuarea programului de salubrizare a terenurilor virane in toate zonele Bucurestiului si indeosebi in zonele periferice cu tendinte de excluziune sociala. o Continuarea proiectului de management integrat al deseurilor, avand ca obiective principale constientizarea si educarea populatiei privind colectarea selectiva a deseurilor.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Boc i-a amintit de vremea cand actualul senator "lingea usile si clantele" de la Palatul Victoria pentru a ajunge secretar de stat in primul guvern pe care Boc l-a condus.
In piete, legumele de sezon au preturi de delicatese, din cauza secetei excesive. Preturile difera atat in functie de produs cat si de regiune.
Pasajul rutier denivelat superior Basarab va realiza legatura rutiera si de tramvai intre B-dul N. ... Grozavesti, intregindu-se astfel inelul principal de circulatie al municipiului Bucuresti, in partea de Nord-Vest. Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole: raul Dambovita peste podul existent si calea ferata, in zona Garii de Nord.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Povestea celui mai mare proiect de infrastructura urbana postdecembrist Cum a devenit Pasajul Basarab un record european Pasajul Basarab da cumplite batai de cap, de patru ani, inginerilor romani, spanioli si italieni care lucreaza impreuna la acest proiect. ... Dar exista si un motiv de fala:
Cum va arata noul centru al Bucurestiului Unsprezece parcari, trei poduri noi, zeci de spatii si piatete publice si kilometri intregi de trasee pietonale. Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, lansat miercuri, cuprinde proiecte in valoare de 200 milioane euro, potrivit primarului general Sorin Oprescu.
COD GALBEN DE PLOI SI FURTUNI! Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
Cand vor fi GATA LUCRARILE Lucrarile de la pasajul subteran din Piata Sudului vor fi gata in luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dambovita, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat in august, urmand sa fie incepute lucrarile la constructia drumului care leaga podul de Soseaua Oltenitei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.
Pentru ca hotii nu au oprit la semnalul oamenilor legii, politistii au tras mai multe focuri de arma. ... O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Incendiile provocate de satenii iresponsabili, in actiunile lor de igienizare a pasunilor, au provocat daune serioase comunicatiilor telefonice din judet. Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
Operatorii au peste zece milioane de clienti. ... Termenul avansat de oficialitati pentru privatizarea Cosmorom se apropie de sfirsit. ... Se spune ca exista citeva firme din strainatate interesate de preluarea acestui operator care nu a avut puterea de a se impune.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
google-analytics.com