Cautare

696 de rezultate pentru "nr de tel dambovita romtelecom" (3.37 secunde)
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Dar macar, daca ar avea bun simt, ar trebui sa taca si sa nu-l doara capul de ce faceau bunicii si strabunicii nostri.
"Stiu foarte bine ca cei care au condus Romania si judetul Dambovita in ultimii ani au foarte multi bani, au foarte mult tupeu si incearca acum sa se ascunda in diverse locuri si sub diverse culori.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Senatorul ADRIAN TUTUIANU a adresat cea de-a cincea interpelare lui Florin Popescu. ... In urma cu trei luni de zile am demarat seria unor interpelari adresate dumneavoastra in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, pe subiectul starii drumurilor judetene.
Nevoia de a sustine si actiona pentru dezvoltarea infrastructurii judetului Dambovita.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Europa League, turul al doilea - Echipele romanesti s-au calificat, intr-o seara plina de surprize Astra, Pandurii si Petrolul au trecut de turul doi preliminar al Europa League intr-o seara de joi plina de surprize, cea mai mare fiind in disputa dintre olandezii de la Utrecht si luxemburghezii de la Differdange care merg mai departe in competitie.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Franz Kafka, sarbatorit de GOOGLE printr-un logo special Franz Kafka este celebrat de Google printr-un logo special, la aniversarea a 130 de ani de la nasterea lui.
acela de a indruma spre stil si rafinament. Dupa ani de munca, este mandra ca Trends by Adina Buzatu este un reper al elegantei masculine. ... Calea Victoriei nr. 83-85, tel +40 0720 660 661 BANEASA BOUTIQUE: Baneasa Shopping City, parter, tel +40 0720 660 662, COTROCENI BOUTIQUE:
Calea norilor albi, ca marturie vie si descriere a unui pelerinaj in Tibet in decursul ultimului deceniu de independenta si de traditie culturala nestirbita, este incercarea de a implini aceasta datorie, atat cat lucrul acest e posibil in cadrul experientelor si impresiilor personale.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: "Ma apuc si de autostrada suspendata.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
Desi, potrivit legii, prefectii, primarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene pot fi acuzati de conflict de interese daca firmele lor incheie contracte cu statul, unii demnitari locali care ignora acest lucru.
"Sedinta de partid cu tinerii si copiii PSD-ului in plenul Senatului" 'Plenul Senatului s-a trasformat pentru mai bine de jumatate de ora in sala de sedinte de partid si indoctrinare a tinerilor social-democrati.
google-analytics.com