Cautare

706 de rezultate pentru "nr contact" (2.59 secunde)
Barbutiu i-a replicat ca asa ceva nu era posibil. Era acelasi contact etans, ca si pentru arma si racheta. Iar sigiliul era intact.
Peste tot in Romania, ielele sunt imaginate ca femei tinere, imbracate in alb, despre care se crede ca ar aparea mai ales noaptea si ar face rau, in special barbatilor care au intrat in contact cu ele.
Primul contact l-a transformat mult. Vedea lumea cu totul altfel. A devenit interesat si a citit multa literatura din domeniu, de exemplu yoga, dar si despre OZN-uri si extraterestri.
Dupa cum s-a demonstrat, ierbicidul Roundup care insoteste soia MG este extrem de toxic, distrugand intreaga vegetatie cu care intra in contact si producand grave dezechilibre hormonale la oameni, care se soldeaza cu sterilitate si nasteri de copii malformati.
Ori intri in contact cu persoane de la care ai multe de invatat, ori este vorba de un curs de specializare promis de sefi.
Au fost anexate liste cu detaliile de contact ale birourilor FOIA ale serviciilor militare ale S.U.A. Si ale comandamentelor celor patru forte:
Primul contact cu fenomenul s-a realizat pe data de 21 decembrie, cand echipajul unei aeronave de marfa a companiei Safe Air Ltd a inceput sa vada lumini ciudate in jurul avionului lor.
Pe durata saptamanii, poti fi contrariat sau provocat de o conversatie cu un coleg sau manager care nu este in contact apropiat cu tine.
Medicina primara Medicina primara, asigurata prin reteaua de cabinete medicale de familie reprezinta primul contact al populatiei cu sistemul sanitar, atat pentru diagnosticarea si tratarea unor boli, cat si pentru realizarea examenelor medicale preventive.
Intrebat ce parere are despre sansele unui contact cu extraterestrii si, in particular, despre faptul ca am putea intalni specii malefice, care ne vor anihila, asa cum se temea fizicianul Stephen Hawking, Kaku a spus ca nu neaga faptul ca extraterestrii ar putea fi o amenintare pentru umanitate, dar cel mai probabil, cred ca vor fi pasnice, pentru ca sunt cu mii de ani inaintea noastra.
Unii dintre oamenii cu care vei intra in contact iti vor provoca nervi. Poate ca acestea sunt rudele tale enervante care inca nu pot intelege ca esti o persoana adulta, independenta, care are multe probleme si preocupari in afara de a le asculta povestile lor monotone.
Nu fugi de lume, intra in contact cu oameni cat mai diferiti, pentru ca aceasta varietate de idei si de opinii se va dovedi a fi raspunsul potrivit la marile tale intrebari existentiale.
Modificarea mentalitatii Dupa 1946, martorilor obisnuiti li s-au alaturat piloti, tehnicieni radar, celebritati si chiar politicieni, care sustineau ca au vazut si/sau au avut contact cu nave spatiale extraterestre si chiar cu echipajele lor.
La intrebarea de ce?, Sievers sustinea ca raspunsul poate fi obtinut din nenumaratele marturii ale martorilor care pretind ca au avut contact cu nepamantenii, primind semnale, e drept, oculte, pentru mantuirea omenirii:
Printr-o coincidenta, aproape in acelasi timp cu cazul Cash-Landrum, din 1980, personalul Fortelor Aeriene din SUA, detasat la baza militara Bentwaters din Marea Britanie, a intrat in contact cu o aeronava neidentificata care a aterizat in afara perimetrului bazei.
Examinarea fundului de ochi se face cu ajutorul unui oftalmoscop direct cu pupile dilatate, cu ajutorul unei lentilei de contact special, cu oglinzi triple Goldmann, prin intermediul oftalmoscopului de frunte indirect.
In timpul incidentului, se presupune ca aeronava era inca in contact cu West Drayton, intrucat pilotul a preferat sa raporteze incidentul aici, deci autoritatilor din Regatul Unit si nu olandezilor.
Persoana de contact Magda (Ciobanu?) STOP Potrivit YamNews, Curtea Suprema din Rusia a decis ca cei care fumeaza in propriile apartamente si isi deranjeaza, astfel, vecinii nefumatori, trebuie sa le plateasca despagubiri.
Numarul aromanilor care au intrat in contact cu romanii nord-dunareni a crescut semnificativ odata cu exodul aromanilor moscopoleni. Multi din cei imigrati in Imperiul Habsburgic au avut contacte cu romanii ardeleni, unii s-au asezat chiar in Transilvania si au devenit membri marcanti ai luptei nationale.
In capitala bizantina se pastrau consemnate informatiile despre popoarele cu care imperiul intra in contact, care locuiau in imperiu sau cu care aveau razboaie.
google-analytics.com