Cautare

61593 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras severin" (4.25 secunde)
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. A urmat liceul la Botosani si Calarasi. In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. Acest atac dovedeste o crasa necunoastere a realitatilor istorice, si adauga un nou factor de tensiuni interne, intr-un moment extrem de delicat pentru Romania.
In perioada 12 - 13 iunie, in Muntii Tarcu, in vecinatatea comunei Armenis, jud. Caras Severin, va avea loc cel mai mare eveniment de eliberare a zimbrului in salbaticie din Europa, Magura Zimbrilor.
USL vrea sa simplifice legea privind demiterea presedintelui prin referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus in Parlament o modificare la legea referendumului care sa permita mai usor demiterea sefului statului.
Senatorul independent Ioan Talpes a declarat, miercuri, ca a ramas surprins de amploarea publica a unei invocate discutii pe care ar fi avut-o cu persoane din PSD si PC, dar ca nu el s-a adresat PSD, ci "altii" i s-au adresat lui.
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august.
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni la cea de-a XIX-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE VARA, care debuteaza in acest weekend. Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Europarlamentarul Adrian Severin a pledat saptamana trecuta - in cadrul seminarului politic "Ce fel de stanga pentru Europa Centrala?", la Universitatea Libera din Bruxelles - pentru o modernizare a partidelor de stanga din Europa Centrala si de Est, plecand de la constatarea ca a ponderii stangii in Europa in general este in scadere.
MISCAREA DE REZISTENTA INFORMEAZA: ... Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Intr-un comunicat de presa lansat ieri, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Olt anunta ca solicitarile de acord prealabil pentru ajutor de stat cu motorina pot fi depuse si in intervalul 9 august - 10 septembrie, la sediile APIA din judet.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Craiova, gata de inaugurarea stadionului! Anuntul facut de olteni pe site-ul oficial Stadionul Craiovei va fi inaugurat cu siguranta la finalul lui octombrie: fie cu ocazia partidei CS U - FCSB, programat in etapa a 16-a, in direct la Digi Sport 1, fie in Cupa Romaniei.
Activitatea functionarilor din cadrul Prefecturii Dolj pare sa il deruteze pe seful institutiei, Nicolae Giugea. Dupa ce a afirmat ca este nemultumit de munca prestata de angajati, Giugea a dat-o la intors si crede acum ca notele bune primite de subordonatii sai sunt meritate.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, aflat vineri intr-o vizita de lucru la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, a declarat ca aceasta va deveni rentabila numai dupa o restructurare a activitatii, proces care va insemna si reducerea locurilor de munca.Cateva sute din cele peste 2.500 de locuri de munca existente in sucursalele RAAN din judetul Mehedinti ar putea sa dispara.Ministrul a solicitat conducerii RAAN sa fie atenta la cheltuirea banului public.
google-analytics.com