Cautare

125 de rezultate pentru "nokia 1100" (2.67 secunde)
Nokia a anuntat astazi inceperea productiei de dispozitive mobile in cadrul fabricii sale de la Cluj.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
Nokia relanseaza 3310! ... BIANCA T.) Vestea cea mare este ca se relanseaza modelului Nokia 3310, celebrul telefon ultra rezistent lansat in anul 2000. Acesta va debuta la MWC 2017 alaturi de inca doua modele noi, Nokia 3 si Nokia 5.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. ... "Am auzit ca s-ar fi produs primul telefon mobil Nokia 'made in Jucu', dar nu stiu ce model sau altceva.
Compania Nokia a inaugurat ieri, la Jucu, judetul Cluj, prima linie de asamblare a telefoanelor mobile în prezenta lui Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a lui John Guerry, director Nokia România, si a autoritatilor locale si judetene.Deocamdata, au fost angajati 350 de muncitori, dar vor fi 500 în prima etapa a demararii productiei.
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
Domeniul IT&C poate sa pastreze actualele locuri de munca si chiar sa creeze mai multe posturi decat in alte sectoare de activitate, daca va fi sprijinit de Ministerul Comunicatiilor si de guvern, potrivit Nokia Romania.
Nokia si Microsoft s-au aliat impotriva Apple si Google. Nokia a anuntat semnarea unui parteneriat cu Microsoft, in urma caruia va adopta Windows Phone ca sistem de operare principal pentru telefoanele sale. ... Cooperarea dintre Nokia si Microsoft are in vedere crearea unui adevarat "ecosistem" pentru tehnologia produsa impreuna.
Nokia a lansat telefonul Nokia E6 in Romania Nokia a lansat in Romania smartphone-ul business Nokia E6, cu tastatura querty si ecran tactil de inalta rezolutie, pretul estimativ fiind de 400 de euro.
Nokia e inca la moda! Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210. ... Au scapat repede de ultimele generatii de iPhone sau Samsung si le-au dat la schimb pentru Nokia.
Nokia 8110 a fost relansat. Celebrul telefon al anilor 90, din nou in magazine Finlandezii de la HMD Global, care detin drepturile asupra brandului Nokia, au lansat o noua versiune a telefonului Nokia 8110.
Compania finlandeza Nokia va beneficia pentru fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, de scutire de la plata taxelor si impozitelor locale pe teren si cladiri pentru o perioada de 30 de ani, a declarat directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Gavrea, citat de Mediafax.
Pentru Adrian Nastase, inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului Inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului si reprezinta totodata o dovada ca economia tarii nu merge, ca investitorii nu sunt bine tratati, iar munca este mult prea impozitata in Romania, afirma sambata fostul premier Adrian Nastase, presedinte al Consiliului National al PSD, pe blogul personal.
În concordanta cu cele mai recente inovatii ale Samsung, modelul E590 este dotat cu interfata uGo si functia Mobile Tracker. Nokia cu Assisted GPS Nokia anunta disponibilitatea unui nou serviciu, Assisted GPS (A-GPS), care permite utilizatorilor aplicatiei Nokia Maps sa-si localizeze mai rapid pozitia pe harta si sa identifice mai usor punctele de destinatie, cu ajutorul telefonului lor Nokia cu GPS integrat.
Nokia a intrat în cursa pentru câstigarea titulaturii de cel mai subtire telefon, prin introducerea modelului N76. ... Nokia N76 este un smartphone echipat cu software Symbian S60 3rd Edition.
Nokia vrea sa "muste" din piata telefoanelor inteligente cu N9 Criticati de specialistii in IT pentru ca au pierdut startul in domeniul telefoanelor inteligente, finlandezii de la Nokia vin cu N9, un smartphone despre care spun ca le va inchide gura tuturor Pretul va fi de 600 de euro la liber, va avea o camera de 8 megapixeli care filmeaza HD si o memorie de 1Gb RAM.
Nokia a primit autorizatia de constructie pentru viitoarea fabrica de telefoane mobile in Romania, lucrarile urmand sa inceapa imediat, iar debutul operatiunilor de productie este planificat pentru prima jumatate a anului 2008, a anuntat ieri producatorul finlandez de telefoane mobile.
Conducerea Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa va avea marti o intalnire la Bucuresti cu reprezentantii companiei finlandeze Nokia, inclusiv cu presedintele Olli-Pekka Kallasvuo, a anuntat presedintele Cartel "Alfa" Cluj, Grigore Pop.
google-analytics.com