Cautare

1774 de rezultate pentru "nita elena olga" (2.66 secunde)
Constantin Nita: ... Constantin Nita: Domnule Ghise, spun ceva, daca vreti, de liberali. Adica, liberalii au idei solide si originale; cele originale nu sunt solide, iar cele solide nu sunt originale.
PSD contesta Cele doua prevederi au fost contestate de catre senatorii PSD Corina Cretu si Antonie Iorgovan si de catre deputatul PSD Constantin Nita. ... Deputatul PSD Constantin Nita a propus exceptarea de la aceasta obligatie a personalului editorial din cele doua societati.
Executivul estimeaza o scadere economica a Romaniei, dupa doua trimestre, in jurul cifrei de 6%, a spus la Realitatea FM ministrul pentru IMM si afaceri, Constantin Nita.
Loredana Nita, consilier in cadrul Serviciului de Integrare Europeana, a declarat ca, desi salariatii Prefecturii Dolj stiau ca in consiliul judetean se deruleaza un program paralel de informare a primarilor, institutia nu a luat legatura cu angajatii CJ pentru a organiza intalniri comune cu primarii.
In adresa trimisa de primarul Nita Chebac consilierilor judeteni se arata necesitatea efectuarii de urgenta a lucrarilor de reparatie a drumurilor comunale, mai ales a celor din zona de centru, folosite frecvent de locuitorii din zona.
La sedinta BPN de luni nu participa, insa, liderii PSD Cluj si Brasov, Vasile Dancu si Constantin Nita, contestatarii deciziilor CExN de la Mamaia, privind dizolvarea conducerilor unor filiale. ... El a mai aratat, raspunzand unei intrebari, ca nu a discutat cu Vasile Dancu si Constantin Nita.
El trebuie sa vina cu o fabrica, un contract sau sa ajute o firma romaneasca sa faca o fabrica in strainatate", a spus ieri ministrul de resort, Constantin Nita. ... Trebuie sa intelegem ca ori exportam, ori murim", a spus Nita.
"In perioada urmatoare, s-a hotarat ca fiecare partid sa se abtina de la a mai face comentarii la adresa unuia sau a celuilalt", a spus vicepresedintele PSD, Constantin Nita. ... -ieri)", a asigurat Nita.
Propunerea ca alegerile pentru functiile de conducere centrale sa se faca pe baza actualelor prevederi din Statut a fost respinsa, potrivit surselor mentionate, doar de vicepresedintele Constantin Nita.
Ministerul Energiei - Constantin Nita (PSD);
Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
Alte regiuni disputate sunt Regiunea Sud, unde functia de vice regional este dorita atat de Mircea Cosma (presedinte CJ Prahova), cat si de Silvian Ciuperca (presedinte CJ Ialomita), in timp ce Constantin Nicolescuisi doreste o functie de vice national, dar si Regiunea Centru, unde aspiratii pentru o functie de vice au atat Mircea Dusa, cat si Ioan Cindrea (presedinte CJ Sibiu), in timp ce Constantin Nita va candida pentru o functie de vice la nivel national.
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
Gheorghe Nita, edilul orasului Horezu, a precizat ca se afla intr-o situatie mai delicata, din cauza salariilor restante. ... Gheorghe Nita sustine ca e la primul mandat si nu s-a mai confruntat cu asemenea probleme.
Spitalul trebuie sa fie gata in 2008 si noi speram ca vizita premierului Calin Popescu Tariceanu a fost binevenita si ca o sa primim si banii promisi", a declarat Gheorghe Nita, primarul orasului Horezu.
Administratorul asociatiei se apara Administratorul Asociatiei 604, Ungureanu Nita, ne-a explicat cum s-a ajuns ca dupa 2 ani de zile locatarii sa se trezeasca ca au de achitat majorari de intarziere usturatoare.
Este exemplul SC MAT, al carei lider de sindicat, Costinel Nita, spera ca managerii sa aprobe cererea sindicatului. ... Nu cerem o suma mare, dar macar pe aceea sa o primim", a sustinut Nita.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert si Mediul de Afaceri va avea doi secretari de stat, unul din PSD si unul din PDL, a declarat marti ministrul de resort, Constantin Nita, adaugand ca inca nu stie persoanele nominalizate.
O eroare in lant a ros-albastrilor l-a adus pe Bottani fata in fata cu Nita (14). ... Nita - Benzar, Planici, Balasa, Morais - Popescu (Man '46), Pintilii - Teixeira, Budescu (Filip '81), Tanase - Gnohere (Coman '66).
Nita 16, R. ... Nita, Chiritoiu Rezerve: Tipu - Rob. Tudor, Bobaru, Al. Neacsu, Carabela, Laur. Ardelean, Tud. Moldovan, Serbanescu, Al.
google-analytics.com