Cautare

1775 de rezultate pentru "nita elena olga" (5.46 secunde)
"Veniti acum, sau dispareti!" Vicepresedintele Partidului Social Democrat Constantin Nita a declarat ca atat PSD, cat si PNL doresc ca UDMR sa li se alature. Termenul limita este insa 2011, a subliniat Nita, adaugand ca "in 2012 ar putea fi prea tarziu", informeaza ImpactNews.
Pe de alta parte, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita, a declarat ca guvernul a introdus un impozit minim pe cifra de afaceri si nu unul forfetar, obligand firmele care nu au profit sa plateasca minimum 500 de euro la buget.
Mai mult decat atat, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita, prezent la seminar, s-a aratat incantat de propunerea presedintelui ACPR, declarand ca este o masura foarte buna pentru patroni, deoarece exportul este foarte important pentru dezvoltarea unei firme, si va face tot posibilul pentru a putea fi pusa in aplicare.
Constantin Nita: "Romania mai sta 2 ani in criza" 'Declaratiile optimiste ale premierului Emil Boc care trambiteaza iesirea tarii din marasmul economic "sunt nerealiste" deoarece, din pricina incapacitatii guvernamentale, Romania va mai ramane doi ani in criza, afirma fostul ministru pesedist al IMM-urilor, Constantin Nita, pentru Inpolitics.
Constantin Nita: "2012 va fi cel mai greu an al crizei economice!" 2012 va fi cel mai greu an de la inceputul crizei economice pana in prezent, afirma fostul ministru pesedist al IMM-urilor, Constantin Nita, pentru Inpolitics.
Potrivit vicepresedintelui PSD Constantin Nita, din cauza intereselor politice, "actiunile Transelectrica scad dramatic inainte de vanzarea pe Bursa". ... Practic, Hahaianu si grupul de interese care il sustine va continua sa faca jocurile politice si economice la Transelectrica", sustine Nita, intr-un comunicat remis de Biroul de presa al PSD.
Nolito inscrie dupa ce il dribleaza pe Nita in 6 metri! ... Portarul Nita APARA. ... Florin Nita - 44. Gabriel Enache, 4.
Meciul a inceput rau pentru FCSB, gazdele avand o mare ocazie in chiar primul minut de joc, cand Kopic a tras din 7 metri in portarul Nita. ... Apoi, Havel (19) a trimis slab din careu, iar Nita a retinut. ... Florin Nita - 23.
Noi detalii despre arma procurorului Nita, cu care fiul sau s-a sinucis, au aparul la iveala. Potrivit unor surse apropiate anchetei procurorul Nita nu isi pastra pistolul conform legii, facandu-l foarte accesibil fiului sau.
Profitand de "Ziua Scriitorilor", femeile liberale din Constanta, printre acestea numarandu-se ca si organizator Olga Zeicu, au prezentat vineri, 3 martie a.c., un simpozion cu tema "Femeia in cultura romaneasca si universala".
Situatia este similara si in Olt, unde, potrivit purtatorului de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Olt, Olga Florica, situatia din agricultura este ingrijoratoare mai ales ca in urmatoarele zile nu sunt asteptate ploi insemnate cantitativ si seceta se va accentua.
Olga Simionescu 4 aprilie la 10:18 Episodul 9 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Cifrele lui Nature (of course!), la #2Aprilie, sunt:
Doamna doctor Olga Simionescu a postat pe pagina sa de facebook un text cu informatii utile in aceste zile.
Olga Simionescu 22 aprilie la 09:59 Episodul 13 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Face voga in ultimele zile terapia cu plasma de la pacientii convalescenti la cei bolnavi in faza critica.
Vedeta intrunirii a fost celebra blonda Elena Udrea, fost consilier prezidential, care a venit la manifestatie cu o tinuta si o silueta demne de invidiat.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Alegerea democrat-liberalei Elena Ivanescu in Consiliul de Administratie al SC Litoral S. ... Mai mult, Elena Ivanescu nu si-o doreste, in conditiile in care SC Litoral S. ... -ul societatii, ei fiind inlocuiti cu Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, are probleme si cu geografia. Devenita celebra pentru "succesuri", "scaun electric" pentru persoana cu handicap, legalizarea marijuanei ca drog usor, finala "Euro-Clic" in loc de Euro-League, "Emil Boc editeaza fraze", Elena Basescu a mai comis o gafa la Cluj.
Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, sustine ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru ca acesta sa devina candidatul social-democratilor la prezidentiale.
PSD sustine infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, a anuntat astazi la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, purtatorul de cuvant al social-democratilor, Bogdan Niculescu Duvaz.
google-analytics.com