Cautare

108 de rezultate pentru "nistorescu doins campina" (3.40 secunde)
Cornel Nistorescu 70: ... Octavian ANDRONIC) Pentru cei care il cunosc - si nu de azi de ieri - pe Cornel Nistorescu, gestul sau a fost unul neobisnuit.
Prezent la intalnirea cu mass media salajeana, unul dintre membrii Biroului Permanent Municipal (BPM) al PNL Zalau, Radu Nistorescu, a facut cunoscut faptul ca si-a anuntat candidatura la presedintia organizatiei municipale, acuzand totodata actuala conducere a partidului de lipsa de activitate:
Organizatia PSD Campina, din care face parte senatorul Antonie Iorgovan, considera ca pozitiile politice formulate de acesta sunt o expresie a dreptului la libera opinie, prevazut in Statutul PSD, si asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de Iorgovan la sanctiunea din septembrie.
Director general Grupul Media QED Campina ( Prima Tv Campina, Revista Zarva) Data si locul nasterii: 22.04.1960, Campina, Prahova Stare civila: ... General Management - Grupul de firme SIGA Campina Director executiv, Perioada: ... Campina Director executiv, Perioada:
Cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu a preluat de la 1 august conducerea publicatiei Cotidianul, care apartine Grupului de presa Realitatea-Catavencu. ... Nistorescu are 60 de ani si lucreaza neintrerupt in presa scrisa si audio-video de 35 de ani.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Nici ca am ajuns cu bine la sediul "biroului judetean", si asta dupa o jumatate de ora de cautari, in care am pierdut timpul incercand sa dibuim urme de liberali, ca am si intrat in subiectele pregatite de actualul presedinte al PNL Zalau, Radu Nistorescu.
Senatorul PSD George Severin il interpeleaza in Senat pe ministrul Vasile Blaga, pe tema mentinerii statutului actual al Centrului de Pregatire si Perfectionare pentru Comunicatii, Informatica si Logistica Jandarmi Campina - Indicativul:
A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste. ... S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova.
Ziarul independent Expres apare la Bucuresti in februarie 1990, avandu-i pe Cornel Nistorescu, in functia de director, si pe Ion Cristoiu, in functia de redactor-sef. ... Pe de alta parte, saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu Cornel Nistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef.
• Deontologul Nistorescu, comentator de 5 miliarde de lei Unul dintre comentatorii "grei" ai postului Realitatea TV si sef peste defunctul ziar "Cotidianul", conservat acum in stare latenta de online, Cornel Nistorescu, apare conform documentelor obtinute de ziarul "Curentul" ca unul dintre cei mai bine platiti mercenari media.
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a spus, miercuri, muncitorilor unei fabrici din Campina ca nu este "chiar asa usor de clatinat" si ca nu se sperie de grevele generale anuntate de sindicatele din invatamant, el acuzandu-i de lipsa de onestitate pe unii lideri sindicali din educatie.
Cornel Nistorescu se intreba, la rubrica "Ce vreau sa spun", din Cotidianul.ro, "Cine demisioneaza?" din cauza ratarii aderarii la spatiul Shengen. Puteti citi in continuare raspunsul dat de Cornel Nistorescu la intrebare.
Deci nu, domnule Nistorescu, nu asa! ... Nistorescu e un nume generic. M-am referit la toti analistii si comentatorii de mare-mare reputatie, si jurnalistii de mare notorietate de plastilina, si toti astia care iesiti defetisti si ii faceti jocul decedatului Basescu.
Drumul judetean Sacele - Campina 4 Realizarea autostrazii Comarnic - Brasov Cu putin timp inainte de a afla daca autostrada Comarnic-Brasov se va construi sau nu, sefii de la Transporturi vin cu noi idei pentru ca drumul spre munte sa nu mai reprezinte weekend de weekend un cosmar pentru soferi.
Cornel Nistorescu: ... Cornel Nistorescu) La solicitarea lui Varujan Vosganian, facuta in Parlament si in fata camerelor de luat vederi, o echipa de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.
• Premiul "Ma, da-te-n-plm, tu ai obiectii?!" I-a fost acordat "marelui om de presa, osanalistului Cornel Nistorescu, care, aflat in prima zi la conducerea ziarului Cotidianul, a cenzurat un articol, apoi a gonit toata redactia care avea opinii politice "gresite", dupa care a condus ziarul pe cele mai inalte culmi ale falimentului moral si economic.
- Ziarul independent Expres apare la Bucuresti in februarie 1990,avandu-i pe Cornel Nistorescu, in functia de director, si pe IonCristoiu, in functia de redactor-sef. ... Ziarul a fost fondat de Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu si Mihai Carciog.
Desi au pornit la drum cu gandul de a mai recupera cate ceva din pasivul de la adevar, galatenii au sfarsit prin a fi umiliti pur si simplu la Campina. ... FCM Campina - FCM Dunarea 4-0 (1-0).
Astfel, conducerile organizatiilor PNL Ploiesti, Campina, Boldesti-Scaeni, Baicoi, Mizil si Plopeni au fost dizolvate de catre Biroul Judetean al partidului. ... La Campina, organizatia municipala a PNL a fost preluata interimar de candidatul partidului la Primaria Ploiesti, Gratiela Gavrilescu.
google-analytics.com