Cautare

3471 de rezultate pentru "nistor ioan iasi" (3.15 secunde)
ZIARUL DE IASI: ... In Moldova, pe 5 Ianuarie 1859, Adunarea Electiva l-a ales in unanimitate ca domn al Moldovei pe Alexandru Ioan Cuza, din partea partidei nationale. Dupa alegerea sa, Alexandru Ioan Cuza a rostit un juramant emotionant: ... Sacrificiul Iasului nu a fost uitat nici de Alexandru Ioan Cuza.
Liberal la Botosani Principalul candidat pentru functia de prefect al judetului Botosani este tot un liberal, Ioan Diaconu, a declarat senatorul Mihai Tibuleac, presedintele Organizatiei PNL Botosani.
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. ... Tudor) a parasit partidul, dar a pastrat sediul filialei din Strada 13 Decembrie, ex-peremistii s-au razgandit in legatura cu plecarea si formarea unui nou partid si au anuntat ca vor convoca saptamana viiitoare Conferinta Judeteana a PRM Iasi.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Cativa ani mai tarziu, cand ea avea sa vina in Iasi, il invita la spectacol pentru a o auzi recitandu-i versurile pe care i le dedicase.
Republica Moldova are un PIB aproape la jumatate fata de cel al judetelor romanesti cu care se invecineaza - Botosani, Iasi, Vaslui si Galati - care au avut in 2012 un PIB cumulat de 9,2 mld.
Sosit la Iasi fara mare tam-tam, presedintele Traian Basescu a participat sambata, in calitate de "intai pelerin al tarii", la slujba de celebrare a moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, s-a recules in fata sfintelor moaste, a strans mana si a vorbit cu cativa pelerini si a plecat in tromba catre Bucuresti.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
Decizia lui Constantin Simirad de a sustine candidatura lui Traian Basescu la prezidentiale este "cantecul de lebada", in politica, pentru presedintele Consiliului Judetean Iasi si "tradare pe fata, iar tradarea se plateste", a declarat, sambata, la Golesti, judetul Arges, liderul PSD, Mircea Geoana.
- Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi - Palatul Memorial Al. ... Cuza de la Ruginoasa - Muzeul Unirii din Iasi - Muzeul Mihail Kogalniceanu din Iasi - Muzeul Petru Poni din Iasi.
Energia a castigat, asa cum era de asteptat, pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi, scor 97-55 (28-16, 29-15, 25-14, 15-10), si a incheiat sezonul regulat al diviziei A de baschet masculin pe locul 8, cu un bilant de 16 victorii si 12 infrangeri.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare. ... Poli Iasi a reusit in mod incredibil sa intoarca rezultatul in ultimele minute.
Institutul "Cantacuzino" de la Iasi face parte dintre aceste valori, dintre acele institutii medicale cheie care au asigurat- si ar trebui sa o faca in continuare!- mentinerea sanatatii multor generatii din aceasta tara, reprezentand un esalon de elita al cercetarii in domeniul medical si multe, foarte multe produse medicale unice, care, de-a lungul deceniilor, au salvat milioane de vieti.
Fiterman Pharma este o companie producatoare de medicamente din Iasi, Romania. ... Fiterman Pharma este primul producator de medicamente cu capital integral privat romanesc din zona Moldovei, compania fiind infiintata la Iasi in anul 1995.
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
- Au aparut noi detalii in cazul dublei sinucideri din Iasi. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul din Iasi, Carmina Pascal, a declarat miercuri la Realitatea TV ca cei 2 soti aveau o alcoolemie extrem de mare.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
google-analytics.com