Cautare

495 de rezultate pentru "nicolicea silvia strpetru si pavel" (7.30 secunde)
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Liviu Nicolicea, fratele fostului vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a fost exclus din PSD.
Silvia Terziu este un designer roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga. ... "Vreau s-o imbrac in perle pe Lady Gaga!", afirma Silvia Terziu.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
Silvia Dumitrescu are probleme mari de sanatate. Glanda tiroida ii provoaca insomnie, stari depresive, sufocare si picioare umflate, insa medicii nu au gasit inca niciun remediu pentru boala ei.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Scriitoarea Silvia Kerim s-a stins din viata. ... Doamna Silvia Kerim s-a stins. Distinsa scriitoare si jurnalista, a fost o mare iubitoare de animale si a scris carti frumoase pe aceasta tema.
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
Sfantul Pavel, inainte de a se pocai, a fost un criminal. Consemnat in Noul Testament, este de notorietate faptul ca rabinul iudeu Saul (numele Sfantului Pavel inainte de convertire) a fost un aprig persecutor al primilor crestini.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
In conditiile in care Comisia pentru codul electoral se afla intr-un blocaj total privind votul uninominal, deputatul PSD Eugen Nicolicea ii cere presedintelui Basescu, printr-o scrisoare deschisa, sa convinga reprezentantii PD in comisie sa nu mai blocheze proiectul de lege.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost schimbat din functia de presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, a anuntat ieri senatorul PSD de Mehedinti, Petre Daea.
Liderul deputatilor independenti, Eugen Nicolicea, a declarat, vineri, ca Gabriel Oprea este initiatorul infiintarii unui nou partid, al carui nume ar putea fi Uniunea Nationala pentru Progres sau Uniunea Nationala Romana. Potrivit lui Eugen Nicolicea, numarul parlamentarilor independenti a ajuns la 28.
Silvia de la Pin-Up Girls a avut parte anul acesta de cele mai frumoase sarbatori de iarna. ... Radiaza de fericire de cand a devenit mamica si a petrecut primul Craciun alaturi de baietelul ei.
1 Mai reprezinta pentru Silvia de la Pin Up Girls deschiderea oficiala a gradinitei pe care o are la Arad.
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR! Dupa trei lansari de mare succes in 3 zile, cu MARIUS TEICU (3 albume), JOLT KERESTELY (2 albume), ANDREI KERESTELY (1 album) si GEORGE ROTARU (1 album), Casa de Discuri EUROSTAR organizeaza alte doua evenimente.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Absent si din stadion si din imn (Autor : ... Si de pe stadionul de fotbal, unde nationala Romaniei s-a batut cu nationala Frantei, dar si din imnul de stat.
google-analytics.com