Cautare

2727 de rezultate pentru "nica constantin" (3.99 secunde)
Dumitru Constantin Dulcan: ... Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea Inteligenta materiei, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam!
Potrivit reprezentantilor DIICOT - Structura Centrala, miercuri noapte au fost retinuti pentru 24 de ore Alin Constantin, fratele procurorului Luis Constantin de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov, si un verisor al acestuia, Tudor Constantin, ambii din municipiul Craiova.
Printre ceilalti vor fi Ion Toma de la Olt, Ion Prioteasa de la Dolj, Gheorghe Nichita de la Iasi, Dan Nica si Constantin Nita de la Brasov. ... Potrivit surselor citate, postul de prim-vicepresedinte i-ar putea reveni lui Cristian Diaconescu sau lui Dan Nica.
Deputatul Constantin Tudor, fost prefect al judetului Calarasi, a anuntat ieri in plenul Camerei ca a demisionat din PSD si ca s-a inscris in Partidul Umanist. ... Totodata, Constantin Tudor a informat deputatii ca este insarcinat cu coordonarea filialei PUR din judetul Calarasi.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. Constantin Miu (n.
Dupa mai multe discutii, in ianuarie 2005, Constantin Busoi, fost inspector-sef al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, a fost adus consilier pe probleme de invatamant, iar cateva luni mai tarziu, la sfarsitul lunii aprilie, Constantin Serbanoiu pe probleme privind drepturile omului si revolutionari.
In plus, au mai spus democratii Constantin Filimon si Florin Maftei, ei oricum nu recunosc actualul Birou Permanent al PD Mangalia si nici pe actualul presedinte Constantin Negrea.
Academicianul Constantin Popa: ... Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. ... Dar mai cu seama, am aflat care este reteta de viata lunga a domnului academician Constantin Popa, salvator de vieti, creator de institut, aducator de tehnologii revolutionare in tara.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Consilierul judetean PDL Tiberiu Brailean a sustinut, joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele CJ Constantin Simirad (PSD) si-ar pregati in birou un "serai", spunand totodata ca pentru spargerea peretilor ar fi avut nevoie de acordul consilierilor, fiind vorba despre patrimoniul institutiei.
Constantin Graur "Imi doresc sa cunoastem Galatiul din trecut si sa il cladim pentru viitor" Atributii Constantin Graur este consilier judetean din partea Partidului Conservator.
Si asta pentru ca ieri, sleit de toate puterile, Constantin Telegan, pana acum presedinte interimar al filialei galatene a PNTCD, s-a plans ca nu poate face socotelile pentru parlamentare din cauza disensiunilor din partid.
Senatorii PD-L l-au desemnat vineri pe Constantin Traian Igas, in functia de lider ar grupului democrat-liberal, Anca Boagiu si Alexandru Peres vor fi vicepresedinti ai Senatului, Gheorghe David si Orest Onofrei sunt nominalizati ca secretari, iar Dumitru Constantin, pentru functia de chestor.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Tot la "cauze externe" a facut referire, in acelasi context, si deputatul Constantin Chirila. ... Drept urmare, este de parere Constantin Chirila, cei interesati sa destabilizeze organizatia judeteana nu pot fi decat "persoane din PSD si unii din afara".
google-analytics.com