Cautare

2727 de rezultate pentru "nica constantin" (8.56 secunde)
Studentii au fost cu Emil Constantin la alegeri. ... Prin dorinta lor acerba din ultimele doua zile de a-l apara pe Emil Constantin si de a-l acuza pe Iulian Birsan de implicarea politicului au cazut in ridicol.
Ministrul de Interne, Dan Nica, i-a urecheat astazi pe unii prefecti, ca urmare a numeroaselor plangeri ale cetatenilor. In cadrul unei videoconferinte, ministrul Dan Nica a vorbit despre bataia de joc si nesimtirea autoritatilor locale carora nu le pasa de oameni.
Comitetul Executiv al PSD a votat pentru sustinerea ministrului Dan Nica si, in cazul in care acesta nu va fi mentinut in functie, ministrii PSD isi vor da demisia, sustin surse social-democrate. Daca Nica nu va fi mentinut in functie, ministrii PSD isi vor da demisia din Guvern maine.
Presedintele PSD Galati, deputatul Dan Nica, a declarat ieri ca alegerile preliminare, folosite anul trecut pentru desemnarea candidatilor pe listele parlamentare, ar putea fi folosite si pentru functiile de la nivel central.
Vicepresedintele PSD Dan Nica a declarat ca Biroul Permanent National i-a adresat o scrisoare deschisa lui Traian Basescu, urmare a analizei situatiei politice din acest moment.
Deputatul de Galati Dan Nica, vicepresedinte al PSD, sustine ca in septembrie vor avea loc alegeri anticipate. ... Nica a spus ca din aceasta perspectiva a fost instrumentata intreaga campanie de slabire si denigrare a PSD, cu scopul ca social-democratii sa piarda alegerile.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca suma alocata in proiectul de buget pentru 2007 pentru Coridorul european IV este de 1% din valoarea totala si permite finalizarea acestei autostrazi in 100 de ani.
Presedintele PSD Galati, deputatul Dan Nica, ne-a declarat ca in cadrul intilnirii de vineri s-a adoptat documentul „Romania Sociala”, document care prezinta pozitia partidului in ceea ce priveste propunerile economico-sociale pentru populatie.
Ordinul de suspendare a mandatului de primar al edilului din Namoloasa, Valerian Todita, a determinat reactia presedintelui Organizatiei Judetene a PSD, deputatul Dan Nica.
Pe pozitia a doua a acestui clasament se afla social democratul Dan Nica, cu 12 referiri in context neutru si una in context negativ, urmat de deputatul PRM Liviu Codirla cu 5 referiri si o aparitie, in context neutru, si una in context negativ, si de independentul Petru Lificiu, tot cu 5 referiri, dar cu 3 aparitii, toate in context neutru.
In acest sens liderul Organizatiei Judetene PSD, Dan Nica, a precizat ca insusi Traian Basescu a imbratisat modelul de vot uninominal prezentat de social-democrati. ... Daca nu se va ajunge la acest compromis nici un proiect de vot uninominal nu va fi votat in Parlament", a declarat Dan Nica.
Anuntul a fost facut ieri de vicepresedintele PSD Dan Nica.
Vicepresedintele PSD Dan Nica a declarat ca formatiunea sa a decis ca niciuna dintre legile sau ordonantele promovate de actualul Guvern, cu exceptia celor de interes pentru populatie, sa nu mai primeasca votul parlamentarilor social-democrati.
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, a precizat vineri ca partidul din care face parte va depune saptamana viitoare un amendament la bugetul pentru 2008 deoarece pentru anumite obiective din Galati, ce necesita reabilitare, nu au fost prevazute fonduri pentru anul viitor.
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, s-a aratat extrem de contrariat de faptul ca reprezentantii Guvernului, prin vocea premierului liberal, Calin Popescu Tariceanu, isi asuma proiectul de majorare anticipata a pensiilor, desi PSD ar fi cel care sta la baza acestui proiect, ca sa nu mai precizam ca reprezentantii PC spuneau zilele trecute cam acelasi lucru.
AŽn fruntea delegatiei Aliantei PSD-PC, prezenta vineri la Biroul Electoral Judetean pentru depunerea listei de candidati, s-a aflat presedintele PSD Galati, Dan Nica, si el candidat pentru un nou mandat la Camera Deputatilor.
Vicepresedintele PSD Dan Nica a declarat marti seara, dupa ce prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a spus, la finalul intalnirii conducerilor celor doua formatiuni, ca democrat-liberalii au cerut respectarea protocolului, ca anumite voci din PSD au exprimat pareri personale.
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
La randul sau, ministrul administratiei si internelor, Dan Nica, a anuntat ca durata tuturor licitatiilor a fost redusa la 30 de zile, termenul de publicare pentru licitatiile deschise a fost diminuat de la 28 de zile la 20, termenul de publicare pentru licitatiile restranse, de la 16 la zece zile, iar cel pentru dialog competitiv, de la 30 la 20 de zile.
Vicepremierul Dan Nica (foto) a declarat ca Romania are doua posibilitati de a traversa criza: ... Vreau sa fac o paranteza - de maine incepe un program de monitorizare la nivelul Guvernului a fiecarei investitii finantate prin bugetul de stat" a declarat Nica la intalnirea convocata marti de PSD.
google-analytics.com