Cautare

1299 de rezultate pentru "negrea dumitru" (3.68 secunde)
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Este vorba despre conflictul dintre cei doi consilieri locali de pe listele PD Mangalia, Constantin Filimon si Florin Maftei, care au fost reprimiti sau, mai bine spus, au fost "reconfirmati" ca membri ai partidului in urma vizitei lui Blaga, si actuala conducere, reprezentata de presedintele Ioan Negrea.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. ... • Pentru a-l cunoaste mai bine, puteti citi in continuare un articol despre Alexandru Negrea, scris de el insusi.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Cele doua "tabere" ala partidului - pe de o parte actualul Birou Permanent Local condus de Ioan Negrea, presedinte al partidului, reales la finele anului trecut, iar pe de alta parte gruparea celor doi consilieri exclusi din PD, consilierii locali Florin Maftei si Constantin Filimon - au avut in cursul serii de marti, 14 februarie, o runda de discutii cu reprezentantii Biroului National al Comisiei Statut, Etica si Litigii al Partidului Democrat.
Prin numirea lui Silviu Dumitru ca prefect de Dolj, fiscul a ramas fara sef.
xxx Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de Mir sau Sfantul Dumitru, izvoratorul de Mir (in greaca: Sfantul Dumitru de la Tesalonic / Salonic) a fost un martir crestin, sfant militar din veacul al III-lea care a trait in vremea imparatilor Maximian si Diocletian in cetatea Tesalonic.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Cei 32 de membri prezenti la sediul partidului au decis ca presedintia organizatiei sa revina lui Lucian Negrea, in timp ce vicepresedinti au fost desemnati Beghin Levent, Ahmed Levian, Maria Traistaru si Costel Viziteu, iar secretar general Cosmin Vasilescu.
In plus, au mai spus democratii Constantin Filimon si Florin Maftei, ei oricum nu recunosc actualul Birou Permanent al PD Mangalia si nici pe actualul presedinte Constantin Negrea.
Edilul intra astfel in randurile uneia dintre cele mai "agitate" formatiuni politice din judet - filiala Mangalia a Partidului Democrat, care a fost tulburata, cel putin in ultimul an, de numeroase dispute pentru putere, inflamate de doua grupari distincte - cea a presedintelui reales, Ioan Negrea, fost consilier local si cea a celor doi consilieri locali, care zilele acestea au si renuntat la calitatea de membrii PD, Constantin Filimon (fost candidat la primaria Mangalia din partea PD, la ultimele alegeri locale) si Florin Maftei.
Daca Ion Minca nu a fost la sedinta, demn de mentionat insa faptul ca doi pedelisti pana acum absenti de la astfel de convocari ale "inamicilor" lui Claudiu Tusac, Nae Negrea si Dan Moldovan, au raspuns "prezent".
Ioana Bianchi - Novartis Oncology, Alexandru Negrea - Spada Digital Media (a vorbit despre facebook - Notiuni introductive si Strategie editoriala), Dr.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului. ... Primarul Dumitru Moinescu, impreuna cu seful Politiei Medgidia, Lilian Buzea, sunt cercetati acum pentru infractiunea de favorizare a infractorului.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
Cel putin asta sustin democrat-liberalii, din ultimul sondaj intocmit de acestia reiesind ca Dumitru Bocai, candidatul PDL pentru Primaria Ovidiu, este cotat cu 52 de procente, devansandu-l astfel pe actualul edil al orasului.
Pentru detalii a ramas tatal, Dumitru Pacionel, si el un impatimit al Stiintei, care nu si-a luat ochii de pe "comorile"
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
In prezenta celor doi lideri judeteni - Stelian Dutu si Mircea Iustian - dar si a personalitatilor locale ale celor doua partide - Ioan Negrea, Zamfir Iorgus, Dan Moldovan, Ioan Griguta, si a membrilor celor doua formatiuni, a avut loc prima intalnire, la sediul fostului PD Mangalia.
google-analytics.com