Cautare

360 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (2.67 secunde)
Candidata PD-L Teodora Trandafir s-a umplut de penibil chiar pe final de campanie electorala, refuzand sa participe la o dezbatere normala si necesara alaturi de candidatul PSD+PC, Liliana Minca, a declarat vicepresedintele PC, Bogdan Diaconu.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. ... Acel material continea si o referire destul de acida la o colega de breasla, Teo Trandafir (45 de ani): ... Teo Trandafir S-a nascut la 2 iunie 1968, in Pitesti.
Teo Trandafir, Raluca Moianu, Monica Iagar, Adela Diaconu si multe alte vedete. ... Teo Trandafir: Toti putem fi fericiti!” O alta personalitate din Romania a carei viata s-a schimbat total dupa ce a cunoscut-o pe Loredana Latis este si Teo Trandafir: ... Teo Trandafir:
Mihaela Nedelcu, reprezentanta organizatiei "Salvati-l pe Labus", ii cere primarului sa-si tina promisiunile facute la 13 iunie privind darea in folosinta a padocului, mai ales ca reprezentantii acestei asociatii nu au posibilitatea sa intre acolo, accesul lor fiind restrictionat.
Smaralda Nedelcu, administrator la Exagro Studio S.R.L.-D, producator de textile de casa, din Drajna participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi.
Bamgboye '55 / Nedelcu '76 Rapid: ... Aioani - Boli, Larie, Marins, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Ad.
Teo Trandafir (PDL) a castigat alegerile partiale din Colegiul 19 pentru Camera Deputatilor, cu 54,02% din voturile exprimate. Biroul Electoral Muncipal a anuntat ca Teodora Trandafir a castigat alegerile din Colegiul 19 din Bucuresti.
Sfaturi pentru cei ramasi La cateva zile, deputatul PDL Teo Trandafir face un gest similar, dar din alte motive. ... Teo Trandafir spune ca pentru ea importanta este fiica sa, Maia, si nu mai vrea ca aceasta sa treaca prin emotiile pe care i le-a pricinuit din cauza bolii.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
Ei au de optat intre Liliana Minca (PSD+PC) sau Teodora Trandafir (PD-L). Liliana Minca este sustinuta si de PNL, deci de toate cele 3 partide parlamentare de opozitie, in timp ce Teodora Trandafir are doar sustinerea partidului de guvernamant PD-L.
"Adevaratul invins al acestor alegeri este, de fapt, PD-L, pentru ca nu acest partid a castigat in Colegiul 19, ci candidatul Teodora Trandafir care nu s-a afisat nici cu liderii PD-L, nici cu simbolurile sau culoarea democrat-liberalilor.
Victoria lui Teo Trandafir din colegiul 19 din Capitala a reprezentat o gura de oxigen pentru PD-L, acest succes fiind "garantat" prin absenta electorala a primarului conservator Piedone care nu si-a sprijinit mai deloc candidata, explica presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
"Cel mai neplacut moment a fost insa jubilatia lui Teo Trandafir, dupa ce a votat cu bilele la vedere impotriva propriului guvern. ... sa fii impopular, nu", comenteaza Turcan comportamentul lui Teo Trandafir.
Teo Trandafir a cucerit Romania cu show-ul prezentat la Kanal D TEO SHOW, audiente ametitoate pe toate cele trei categorii de public monitorizate.
Marius Radu, cronometrat in primul schimb cu 48 sec 76/100, potrivit site-ului Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, a devenit al treilea inotator roman calificat la JO 2016, dupa Robert Glinta (100 metri spate) si Norbert Trandafir (50 m liber).
Teo Trandafir interactioneaza zilnic cu prietenii sai de pe Instagram si Facebook. ... Daca vreti sa aflati raspunsul, intrati pe pagina de facebook a doamnei Teo Trandafir.
VITRALIU - Ferestrele de trandafir - ferestrele de trandafiri nord, sud si vest ale Notre Dame sunt descrise pe site-ul catedralei drept una dintre cele mai mari capodopere ale crestinismului.
Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota;
Senatorul de Galati Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata Deteriorarea imaginii "domnului Trandafir", pe care o puteti citi in continuare.
Petalele de trandafir sunt foliste inca din Antichitate pentru beneficiile pe care le au in ameliorarea diverselor boli. Astfel, persoanele care sufera de astm, tensiune arteriala ridicata, probleme de circulatie, diaree, tuse, indigestie sau stres pot consuma petalele de trandafir sub forma de sirop, dulceata sau otet.
google-analytics.com