Cautare

318 de rezultate pentru "nagy szabo francisc simleu" (3.30 secunde)
Vizita Papei Francisc in Romania. Care este traseul Suveranului Pontif si unde il pot intalni credinciosii Vizita istorica pe care Papa Francisc o face in Romania are loc peste doar cateva zile.
Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
Presedintele Traian Basescu i-a trimis, ieri, ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, informeaza Administratia prezidentiala.
Fosta mare campioana a atletismului romanesc, Gabriela Szabo, a vorbit recent, la o intalnire cu ziaristii, la cafeneaua Derby din Capitala, despre programul de reconversie profesionala a spotivilor de performanta. ... Szabo a mai declarat ca managerii firmelor pot avea nevoie de un fost sportiv.
Papa Francisc: Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
Sprijin financiar nerambursabil vor primi 164 de localitati calamitate care au depus cereri de finantare pentru imbunatatirea infrastructurii rurale, a declarat ieri Samoila Szabo, directorul agentiei. ... Samoila Szabo a adaugat ca sprijinul financiar acordat prin Programul SAPARD consiliilor locale este 100% nerambursabil.
Fosta atleta Gabriela Szabo a fost desemnata pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului in Cabinetul format de USD cu UDMR. ... Gabriela Szabo a fost desemnata in anul 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei.
Papa Francisc: ... Monica Stoica) Papa Francisc a oficiat mesa de Craciun sambata seara, Suveranul Pontif indreptandu-si gandurile catre copiii aflati in dificultate, care sufera infometarea si pericolul in teatrele de razboi ale lumii, mai ales in Siria, dar si catre marginalizati si refugiati, informeaza Corriere della Serra.
Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: Marius Nedelcu) Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua in perioada 31 mai-2 iunie 2019 o vizita in tara noastra. ... Aceasta intrevedere va fi urmata de vizita Papei Francisc la Catedrala Nationala, la ora 17:00, transmite Biroul de Presa al Patriarhiei Romane.
S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional. ... s-a intors acasa, in Simleu, cu bancnotele false si l-a contactat pe B.
Deputatul PLD Raluca Turcan considera ca premierul Tariceanu a incalcat principiul separatiei puterilor in stat cand a adus justitiei acuzatii de santaj politic, dupa ce presedintele a aprobat cererea Parchetului General de inceperere a urmaririi penale impotriva ministrului Nagy Zsolt.
Pentru inceput, presedintele stefan Szabo a anuntat ca cele 7,5 miliarde economie au fost repartizate primariilor cu probleme, pentru a-si achita facturile si pentru a asigura salariile, cu mentiunea ca si profesorii din judetul Satu Mare vor avea asigurate salariile.
Directorul Agentiei Sapard, Samoila Szabo, a declarat ieri ca “pana in toamna vor fi verificate 62 de astfel de proiecte in doua etape“.
Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Papa Francisc, aflat in Polonia cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Mondiala a Tineretului, a spus ca cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau, deoarece, in zilele noastre, inchisorile sunt suprapopulate cu oameni tratati ca animale.
Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Papa Francisc, aflat in Polonia cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Mondiala a Tineretului, a spus ca cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau, deoarece, in zilele noastre, inchisorile sunt suprapopulate cu oameni tratati ca animale.
Presedintele Traian Basescu a cerut Ministerului de Justitie inceperea urmaririi penale impotriva ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiilor, Zsolt Nagy. ... "Comisia nu recomanda clasarea, dar nici nu se poate pronunta in sensul existentei unor indicii temeinice privind comiterea de catre ministrul Nagy a vreuneia din infractiunile nominalizate in sesizarea Parchetului.
Ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca UCM nu face o campanie pentru sustinerea lui Traian Basescu, ci una indreptata impotriva UDMR.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
google-analytics.com