Cautare

17 de rezultate pentru "my account" (3.10 secunde)
Apesi pe butonul de edit de la Deactivate your account si urmezi pasii. ... Varianta mai usoara este sa mergi in Settings si apoi la General Account Settings iar apoi Download a copy of you Facebook data. ... Mergi la Help si cauti Delete Account sau poti intra direct aici:
Intra pe icoana aflata in dreapta sus a ecranului si alege "Account info". ... Daca vrei sa o schimbi, mergi la "Account Info", apoi la "Sign-in and Security" si alege "Change the password".
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Nu este o crestere semnificativa, ci este o tendinta normala a reluarii unor activitati pe piata", a spus Andreea Cojocaru, key account manager in cadrul site-ului de recrutare Bestjobs.
Roman Catholics account for the largest single religious denomination, and numerous other affiliations are represented. The average length of service for Representatives at the beginning of the 114th Congress was 8.8 years (4.4 terms);
„Thank you for Updating your Bancpost Account Online“. Informatiile sunt trimise la adresa de mail [email protected] > prin intermediul unui serviciu gratuit dedicat trimiterii formularelor web pe mail.
Acest newsletter este destinat celor implicati in publicitatea online, fie ei planneri, buyeri, account manageri, strategi din cadrul agentiilor de publicitate sau oameni de marketing din companiile ce utilizeaza deja sau se gandesc sa apeleze pe viitor la publicitatea online.
"Din nefericire, avertismentele UAC (User Account Control) nu s-au nascut intr-o perioada a actualizarilor frecvente. De fiecare data cand actualizam Firefox, sistemul UAC identifica browserul ca fiind un program nou sau modificat si o ia de la capat cu avertizarile", scrie Johnathan Nightingale pe blogul Mozilla.
Intel incurajeaza Maguay sa distribuie Ultrabook™ PC-ul MyWay U1401i si pe alte piete din regiune" a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.
322 de virusi au fost stersi de Windows Defender, iar alti doi, care au trecut de antivirus, au esuat sa se execute deoarece au fost blocati de User Account Control (UAC) - sistem de securitate a contului.
A Personal Account of the Discovery of the Structure of DNA (aparuta si la noi in 1970, cu titlul Elicea vietii), o relatare personala - desigur, subiectiva, dar nu mai putin importanta - a succesiunii de evenimente care a dus la descoperirea structurii ADN si a contextului in care s-a petrecut aceasta.
Consideram ca relatia cu Logicom va contribui la cresterea ratei de succes prin intarirea prezentei noastre in aceasta arie de distributie" declara Liana Gurzun, Key Account Manager Datalogic pentru Romania.
Recent, compania a prezentat oficial Google My Account, unde utilizatorii pot accesa toate informatiile pe care le stocheaza despre contul cu care esti logat.
Da un click pe account settings (setarile de cont). 2. Gaseste sectiunea numita services (servicii) si vei gasi link-ul view, enable, or disable web history (vezi istoricul web vizibil sau invizibil).
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Account Specialist, Divizia Corporate la Banca de celule stem Biogenis;
- Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia - Eduard Dimitriev, Director Executiv Cluster Different Angle din Bucuresti - Dragos Nedelea, Head of Business Development Team â€" Smart City and E-Health Telekom Romania - 2 reprezentanti Telekom - Razvan Savu, IDC Romania, una din cele mai mare firme de studii si cercetari, consultanta in domeniul hightech - Lorian Vintila, ZTE - Adrian Ilie, Manager Partner, Synergetics partener ESRI si IBM Romania - Horia Constantinescu,Dell EMC - Mircea Oaida, Frontier Connect Timisoara - Cezar Nourescu, CBN-IT - Andreea Doncea,VAP Key Account Manager, Philips Lighting Romania - George Anghel, Director Executiv Insights Enterprise A.P.E.R.O.
Andreea PANDELEA, Senior Account Manager, MSLGROUP The Practice [email protected], tel. 0752 751 064 Despre Storia.ro: Storia.ro este o platforma de anunÈ›uri dedicata exclusiv sectorului imobiliar, lansata de OLX.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com