Cautare

3863 de rezultate pentru "musca radu ilie" (2.74 secunde)
In cursul unui interviu realizat la Casa Alba, Obama a reusit sa prinda o musca. Initial, presedintele a incercat sa alunge musca sacaitoare. Cand a vazut ca musca nu renunta si i se aseaza pe picior, liderul de la Casa Alba a omorat-o dintr-o lovitura.
Ludovic Orban, Mona Musca si Emil Boc au declarat ca in mod sigur Basescu este cu sufletul alaturi de candidatul ADA.
„Este rusinos ce se intampla”, a recunoscut, pentru „Replica”, deputatul PNL Mona Musca, aceasta adaugand insa ca este vina PSD-ului:
Deputatul liberal, Mona Musca, fost ministru al Culturii, s-a declarat ieri nemultumita de bugetul pe 2006 alocat domeniului de care s-a ocupat pana la demisia sa din vara.
Raspunzand unei serii de intrebari puse de catre Viorel Catarama si deputatul PNL Cristian Boureanu, suspendat un an din acest partid, premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni seara ca "nu i-a alungat de langa el" pe Theodor Stolojan si pe Mona Musca.
Deputatul PNL Mona Musca a facut ieri un apel catre toti cei responsabili pentru stabilitatea politica sa inceteze disputele politice sterile si paguboase pentru Coalitie, Alianta, dar mai ales pentru integrarea romaniei in UE.
Senatorul PSD Ion Iliescu a marturisit de curand ca avea "relatii mai apropiate" cu Mona Musca si l-a cunoscut si pe sotul acesteia, care era "mana dreapta a Elenei Ceausescu". ... Am avut relatii si cu cei care au lucrat la ICPEAR, institut pe care il conducea domnul Musca.
Principalele puncte de pe ordinea de zi vor fi propunerile de excludere din partid ale deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise. ... Interesant este faptul ca printre cei invitati a se alatura vineri seara si azi intrunirilor liderilor liberali s-a aflat si Mona Musca.
Deputatul independent Mona Musca a primit vineri la cabinetul parlamentar de la Camera Deputatilor o scrisoare prin care i se comunica oficial decizia de colaborare cu Securitatea pe care CNSAS a luat-o in cazul ei, aceasta urmand sa conteste verdictul zilele urmatoare.
Colegiul National de Studiere a Arhivelor Securitatii a respins ieri contestatia depusa de Mona Musca, potrivit Hotnews. ... Intr-o declaratie de presa, Mona Musca s-a aratat revoltata de decizia Colegiului.
Dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a confirmat colaborarea sa cu Securitatea, Mona Musca a demisionat ieri din Camera Deputatilor si din PLD. ... "Demisionez si din PLD, pentru ca nu vreau ca PLD si colegii mei din partid sa fie tinta unor atacuri", a mai spus Mona Musca.
Dosarul Zambaccian a fost initiat de Basescu, Morar si Musca Adrian Nastase vine, intr-o postare pe blog, sa-i contrazica pe presedintele Traian Basescu si primarul Emil Boc, potrivit carora dosarul Zambaccian ar fi pornit datorita unor denunturi facute de catre membri ai PSD.
In morisca asta a cazut si Mona Musca, altfel politician profesionist, atent la jocul care se face. ... Mona Musca si-a dat demisia din guvern si din functia din partid.
In Romania Libera, Radu F. ... Cititi in continuare relatarea despre revolta senatorului Radu. ... Senatorul PDL Radu F.
Social-democratul Ilie Sarbu a fost ales, marti, de plenul Senatului, din turul al treilea, cu 43 de voturi, presedinte al acestei Camere, in urma demisiei lui Nicolae Vacaroiu, care a ajuns la sefia Curtii de Conturi.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
"Nu-i nimic, il vei primi de la Radu Beligan", a replicat, glumind, Ion Caramitru, presedintele UNITER.
google-analytics.com