Cautare

3863 de rezultate pentru "musca radu ilie" (3.20 secunde)
Cristian Boureanu amesteca familia cu partidul, iar Musca, pardon, doamna Musca zboara deasupra tuturor incercand sa faca zgomot", ne-a schitat Hasotti viziunea personala asupra celor care tulbura apele PNL.
Trecand la chestiuni de ordin politic, Cristian David s-a aratat contrariat de mesajul de unitate transmis de nucleul Musca-Stoica-Stolojan, un grup extrem de eterogen, in opinia lui David.
Conducerea Camerei Deputatilor a luat act ieri de solicitarea Asociatiei Civic Media de retragere a mandatului de parlamentar al deputatului Mona Musca (foto), pe motiv ca acesta a facut fals in acte publice, cererea fiind trimisa la Comisia juridica, a declarat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea.
Deputatul Mona Musca a anuntat ieri ca va raspunde afirmativ invitatiei lui Theodor Stolojan de a se alatura platformistilor, desi in urma cu o luna si ceva afirma foarte hotarata ca nu se va alatura gruparii Stolojan-Stoica pana cand nu isi rezolva problemele cu CNSAS.
La Curtea de Apel Bucuresti a avut loc ieri primul termen in procesul prin care Mona Musca contesta verdictul de politie politica dat de Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca situatia liderului PC Dan Voiculescu nu este similara cu cea a Monei Musca, intrucat votul din CNSAS la Voiculescu a fost la balotaj, iar recursul acestuia in instanta este pe fond, neexistand angajamentul de colaborare.
Fostul deputat Mona Musca a solicitat Curtii de Apel Bucuresti revizuirea hotararii judecatoresti prin care a fost declarata colaborator al fostei Securitati, cerere introdusa dupa ce CNSAS a fost declarat neconstitutional.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat ca Mona Musca ar trebui sa candideze independent, nu sa se "lipeasca" de vreun partid. "Mona Musca are tot dreptul sa candideze dar, din punctul meu de vedere, nu trebuie, insa, sa se lipeasca de vreun partid, in primul rand de PD-L.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a apreciat miercuri ca o candidatura a Monei Musca din partea PD-L arata ca acest partid este "nesincer, oportunist" si a capturat tema luptei impotriva comunismului si a Securitatii de o maniera foarte oportunista.
Liderul PD-L Emil Boc a declarat luni ca Mona Musca si Dumitru Dragomir sunt subiecte inchise pentru democrat-liberali, numele celor doi nefiind macar pronuntate de membrii conducerii partidului, reuniti in sedinta saptamanala. "Numele domnului Mitica Dragomir sau numele doamnei Mona Musca nici nu s-au pronuntat in Biroul Permanent.
Mona Musca a aruncat peste carbunii, bine incinsi, ai crizei din PNL o noua cantitate de gaz.
Mona Musca a aruncat peste carbunii, bine incinsi, ai crizei din PNL o noua cantitate de gaz.
Daca ar fi sa credem un zvon dat de presa drept stire exacta, cand Mona Musca s-a angajat in batalia pentru Legea lustratiei, Traian Basescu i-ar fi zis: ... ca avea la ora respectiva stiinta de dosarul Monei Musca.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Cu acest prilej, pentru inceput, Ioan Marchis a trecut in revista stadiul implementarii programului SAPARD la nivel de regiune, dupa care si-a exprimat punctul de vedere cu privire la atitudinea prefectului Radu Bud, in contextul in care solicita cu insistenta ca directorii institutiilor descentralizate sa-si prezinte demisia, indiferent daca acestia ocupa functiile in urma concursurilor sustinute sau au fost numiti pe criterii politice, si fara sa tina cont de competenta si profesionalismul acestora.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
Ce parere aveti despre in curand fosta colega Mona Musca? ... Vina Monei Musca este in primul rand nu aceea de a fi fost colaboratoare, ci faptul ca a mintit.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu :
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Sfantul Ilie cel Mic incheie vara Sf. Ilie cel mic (sau cel schiop), numit si Sf. Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie si este sarbatorit de calendarul ortodox si cel popular la data de 27 iulie.
google-analytics.com