Cautare

3861 de rezultate pentru "musca radu ilie" (7.57 secunde)
Liberalii din teritoriu sint cei mai mari dusmani ai Monei Musca, fosta colaboratoare a Securitatii. ... Legat de acest subiect, cea mai mare surpriza, neplacuta ar spune unii, a fost constituita de dezvaluirea facuta de cei de la CNSAS referitoare la colaborarea deputatei Mona Musca cu fosta Securitate.
Paul Pacuraru, senator si consilier al primului ministru Calin Popescu Tariceanu, a comentat, pentru "Monitorul de Galati", excluderea din PNL a oamenilor politici Mona Musca si Ioan Ghise.
Deputatul Mona Musca, invitata sa participe la conferinta, s-a grabit sa sara, de fiecare data, in ajutorul presedintelui PLD Constanta.
Deputatul Mona Musca a informat ieri Biroul Permanent al Camerei Deputatilor ca a decis sa renunte la mandatul sau de deputat de Bucuresti. ... Mona Musca va fi inlocuita in Comisia de politica externa de deputatul Raluca Turcan (PLD).
Ceva parca amintind de "premiera" Nastase de a invita presa sa vada cu proprii ochi "dovezile" (la ce?) a facut si Mona Musca, intr-o disperata incercare de a-si curata imaginea terfelita de adevarul ascuns pana deunazi, un adevar care credea ca n-o sa aisa la suprafata.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu. ... Totodata, liderul PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, a declarat ca acuzatiile formulate de Musca, Stolojan si Stoica sunt "total nejustificate".
Astfel, reprezentantii liberalilor fondatori si ai organizatiilor de tineret ale filialelor PNL din Transilvania ii cer lui Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Monei Musca sa-si ceara public scuze tuturor membrilor PNL pentru declaratiile facute recent impotriva actualei conduceri a partidului.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Ilie Sarbu: ... Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa anunte cat mai repede daca va candida sau nu la Presedintie, Ilie Sarbu a raspuns: ... Iata ce declara la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Ilie Sarbu (PSD), despre Klaus Iohannis: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu:
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Radu-Mihai Ilie este absolvent al Facultatii de Drept Bucuresti, primul contact cu filmul l-a avut cand era inca student, in anul 1998, cand a inceput sa lucreze pentru Guild Film Romania.
Dan Ilie Morega a castigat al doilea mandat de presedinte al PNL Gorj, chiar daca alegerile pentru desemnarea sefului organizatiei judetene vor avea loc abia pe 5 iunie.
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. ... Radu Jude Bucuresti Non-Stop (Romania) Producator:
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. ... Proteste fata de candidatul unic Singurul candidat pentru sefia PSD Bistrita, deputatul Emil Radu Moldovan, a fost ales tot sambata in functia de presedinte al organizatiei municipale.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca nu regreta demisia fostului ministru al Culturii si Cultelor Mona Musca. ... „Mona Musca nu era un ministru nepriceput, dar nu era nici cea mai buna alegere pentru functia respectiva“, a explicat Béla.
Mona Musca si-a prezentat luni seara, in sedinta Biroului Permanent Central al PNL, demisia din functia de vicepresedinte al partidului, declarand presei ca i-a inaintat liderului PNL documentul prin care il roaga sa ia act de decizia sa.
Deputatul PNL Mona Musca a declarat ieri ca nu crede ca exista vointa politica necesara schimbarii presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, desi si-ar dori postul lui Nastase.
Cel putin nu de la PNL, cu exceptia poate a catorva liberali care se considera marginalizati, ca de exemplu Cristian Boreanu sau Mona Musca. ... Printre care, din pacate, dupa cum a recunsocut deputatul, si Mona Musca, desi ea are o imagine buna.
google-analytics.com