Cautare

6857 de rezultate pentru "muresan ionel emil alba iulia str george baritiu nr 13" (6.81 secunde)
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Alexandru Obregia, dinspre str. Nitu Vasile către str. ... La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 13:30, B. Mihaela de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Fiesta pe str. Resita, dinspre str. Izvorul Muresului către str.
Circulatia va fi deviata pe str. ... Traficul auto pe str. Valea Ialomitei va fi inchis incepand de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioada de doi ani pe tronsonul cuprins intre Drumul Taberei si str. ... Circulatia rutiera in zona se va desfasura deviat pe str.
Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc. ... • "Aderarea la zona Schengen, strict pe criterii tehnice, nu politice" Cu premierul Emil Boc, doamna Merkel a abordat teme de importanta bilaterala si europeana.
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Recent, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino), a avut loc evenimentul Luviane atelier de parfumerie si bijuterie - degustarea olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti create de artizanul parfumier Iulia-Victoria Neagoe. ... Si toate pot fi naturale, ne-a spus Iulia-Victoria Neagoe.
Cel din Baltesti, judetul Prahova, se gaseste pe str. Principala, nr.314, si se intinde pe o suprafata totala de 328 mp, din care sala de vanzari este de 212 mp. Unitatea din Baia de Aries, judetul Alba, este situata pe str.
intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). ... Libertatii, ambele sensuri, intre Calea 13 Septembrie si bd. ... prin Calea 13 Septembrie - bd. ... George Cosbuc - bd. Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - str. ... - dinspre Piata Alba Iulia:
In volumul Viata lui Mihai Eminescu, George Calinescu vorbeste despre reprezentatiile date de trupa de teatru la Sibiu, dar si despre cum a aparut tanarul Eminescu la un banchet la hotelul Imparatul Romanilor, dupa reprezentatii. ... ALBA.
Primarul Harsovei, Ionel Chirita, sustine ca prin asumarea unei cariere in administratie si-a asumat si "pierderea baneasca”, dar nu pana intr-atat incat sa nu-si primeasca toate drepturile banesti asemeni oricarui salariat, cum ar fi sporul de vechime.
Subprefectul demis Ionel Ciobotea le-a facut o ultima "surpriza" fostului sef din prefectura, dar si celor care ravnesc de mult la functia sa si a blocat postul.
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
In ciuda faptului ca admit ca sunt "ceva probleme" in modul in care actualul director al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL), Ionel Manafu, a gestionat situatia plajelor constantene, sefii de la centru se bat cu pumnii in piept si sustin, sus si tare, ca premierul Tariceanu nu are un cuvant prea greu de zis in ceea ce priveste schimbarea acestuia din functie.
Consiliul de Administratie (CA) este compus din Aurel Cazacu, presedinte - director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei (ME), Gheorghe Preotu, Ionel Pana, Aurel Gangu si Adriana Vlageo-iu. ... Gheorghe Preotu si Ionel Pana sunt membri PD-L si consilieri judeteni din partea acestei formatiuni politice.
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. ... Fiul reputatului profesor calarasean, Ionel CONSTANTIN, director al Liceului Teoretic nr.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) Institutul Cantacuzino va produce anul viitor vaccin antigripal, iar pe termen mediu, vaccinul BCG si DTP, astfel incat Romania sa fie capabila sa-si acopere, prin productia interna, mare parte din necesarul de vaccinuri esentiale, obligatorii, anunta Adrian Ionel, managerul Institutului.
In prima faza, citatia trimisa pe adresa clubului nu a fost primita, sub motiv ca firma debitoare nu isi mai are sediul pe str.
Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu. ... Cred in politica sa de reforma si in candidatura lui Emil Boc la presedintia partidului. ... La 8.30, zeci de sustinatori de-ai lui Boc, echipati cu pancarte si cu tricouri pe care statea scris "Emil Boc, presedinte"
Teodor Atanasiu (foto), presedintele PNL Alba si ministru al Apararii, sustine ca Alianta PNL-PD nu mai functioneaza in judet.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
google-analytics.com