Cautare

6859 de rezultate pentru "muresan ionel emil alba iulia str george baritiu nr 13" (2.86 secunde)
La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia adopta Rezolutiunea care confintea unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania, creandu-se astfel pentru prima data Ramania, asa cum o cunoastem noi astazi. ... Aceasta zi a fost adoptata anterior, prin Legea nr.
Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Totodata, seful otevist anunta ca se va duce, maine, la Alba Iulia, la aniversarea Zilei Nationale, cu voie de la Parchet. ... Pentru ca trebuie sa fiu la Alba Iulia poimaine, am cerut o derogare si m-am dus azi la Politie.
FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui. ... Ceilalti, printre care era si George Parvu, s-au ridicat in picioare si, tinandu-se strans de maini, priveau uimiti aparitia.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str. Nicolae Cretulescu, nr.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Iuliu Oprea, Neag, Da Silva, Grecu, Achim, Pires, Morar Cfr Cluj Felgueiras, Ivo Pinto, Sare, Muresan, Deac, Valente, Maah, Piccolo, Cadu, Rui Pedro, Camora Rezerve: ... Gabi Muresan si Bokila vad cartonasul galben inainte de pauza. ... Muresan suteaza de la distanta, Hamutovski retine fara probleme!
Amorurile poetului Emil Brumaru (Autoare: ... El este Emil Brumaru, poetul SEXagenar: ... Dupa un an 2003 dres in unt - publicat, premiat si mediatizat ca si cum as fi asistat la propria-mi existenta postuma - Emil Brumaru se intreaba, acum, pe ton grav-copilaresc:
In scopul continuarii lucrarilor la obiectivul "Dublarea diametralei Nord - Sud - etapa I-a - pe tronsonul Buzesti - Berzei - Vasile Parvan", se inchide complet circulatia rutiera pe str. Stirbei Voda, intre str. Berzei si str. ... Calea Plevnei, str. ... Schitu Magureanu, str.
Unirii ( Hanul lui Manuc), Parcul Cismigiu, Str. ... - Sediul DGASMB din str. Foisorului nr. 56-58, sector 3, - Sediul DGASMB din str. Salcetului nr. 5, sector 4, - Cantina sociala Grivita - calea Grivitei 216 sector 1, - Cantina sociala Agricultori - str. Orzari nr.
I.C.Bratianu, dinspre str. ... La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 13:00, A. Lidia de 37 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Lunca Bradului, dinspre str. ... Cand a trecut de intersectia cu str.
Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Dezrobirii, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersctia cu str. ... Gruia de 41 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Orsova, dinspre str. Cetatea de Balta catre str.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. Mihail Moxa către str. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Panduri - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... Dimitrie Cantemir intre Str. Drumea Radulescu si Str. ... - Str. ... Mircea Eliade - Str.
Una dintre cele mai proaste alegeri ale PD Constanta a fost (si inca isi mai face efectul) aceea de numire a lui Ionel Manafu in fruntea Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral.
Daca va scapa de dosarul de stramutat de lux, liderul democrat-liberalilor din judetul Gorj, Ionel Mantog, nu respinge ideea unei candidaturi la alegerile pentru desemnarea presedintelui organizatiei judetene, eveniment programat pentru 10 octombrie.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Alba Iulia ca acesta este obiectivul imediat in plan politic al PD. ... Cred ca avem si candidatul potrivit, si resursele politice sa indeplinim acest obiectiva€œ, a spus Emil Boc.
prin Bulevardul Libertatii (intrarea dinspre Parcul Izvor) si prin Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). ... Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bd. ... prin Calea 13 Septembrie â€" bd. ... George Cosbuc â€" bd. Regina Maria â€" Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie â€" Str.
Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an.
Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a asigurat sambata, dupa ce a fost eliberata, ca Ucraina va deveni "in timpul apropiat" membra a Uniunii Europene, relateaza postul de televiziune Russia Today, in pagina electronica. ... Iulia Timosenko este un opozant feroce al presedintelui Viktor Ianukovici, destituit sambata de Parlament.
google-analytics.com