Cautare

6859 de rezultate pentru "muresan ionel emil alba iulia str george baritiu nr 13" (6.53 secunde)
Acuzatiile care ii sunt aduse lui Cosmin Popescu de procurori au legatura cu infractiuni de coruptie savarsite de Ionel Mantog, in dosarul de stramutat de lux in care acesta a fost trimis in judecata in septembrie.
IULIA IONESCU. Explicatiile Manastirii Sihastria Raraului, PE FACEBOOK IULIA IONESCU.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. ... Traficul va fi inchis sambata, 13 mai intre orele 07.30-14.30 pe bd.
Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, exclus din PNTCD la sfarsitul saptamanii trecute, sustine ca s-a nascut taranist si ca va muri taranist. ... Eu m-am nascut taranist si voi muri taranist", a declarat luni Muresan.
Procesului intentat fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, acuzat de deturnare de fonduri internationale, a fost amanat inca o data. In acest context, Muresan s-a aratat extrem de deranjat de amanarile repetate si acuza procuratura ca nu reuseste sa stranga dovezile care sa-l incrimineze.
Pana aseara (duminica - n.a.), a fost randul CFR-istului din Cluj, Iuliu Muresan, sa se bata belicos cu pumnii in piept. ... Cand Mititelu s-a suparat si a amenintat cu dezvaluiri despre "smecheriile" CFR-ului, domnul Muresan s-a scuzat public de ofensa si a tacut malc.
Repetatele gafe ale Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, dar mai ales atitudinea ostila a directorului DADL, Ionel Manafu, care da senzatia ca saboteaza litoralul si sezonul estival cu buna stiinta, au atras, in sfarsit, si nemultumirea celor care l-au promovat.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. ... Obtinerea celui de-al doilea mandat de presedinte reprezinta, probabil, pentru George W.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
Natiunile Unite, str. Halelor, Splaiul Independentei pe ambele maluri ale Dambovitei intre pod Eroilor/Stirbei Voda si Piata Unirii, Calea Victoriei intre Splaiul Independentei si str. Sevastopol, str. Izvor, str. ... Dacia, intre Calea Victoriei si str. Henry Coanda, str. Stirbei Voda, intre Calea Victoriei si str. Luterana, str.
- Str. Consecventei, dinspre Str. ... - Str. ... Bucuresti-Magurele catre Str. ... - Str. Teodor Mazilu, dinspre Str. Pucheni catre Str. ... - Str. Socolesti, dinspre Str. Muntii Carpati catre Str.
La ora 13.00, racla cu Cinstita Mana a Sfantului Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei si racla cu moastele Sfintei Mari Mucenite Ecaterina vor fi asezate la iesirea din Sfantul Altar al Catedralei Nationale pentru a fi cinstite de catre credinciosi, dupa ce acestia s-au inchinat in Sfantul Altar.
Ionel Hasotti a propus votul direct (prin ridicarea de mana), propunere la care o parte dintre avocati s-au opus.
Ionel Mantog trage sforile sa isi puna omul sef la PD-L Gorj. ... Dosarul in care a fost pronuntata condamnarea parlamentarului are legatura cu fostul presedinte al PD-L Gorj, Ionel Mantog, si cu vila de stramutat de lux pe care acesta o detine in cartierul Primaverii din Targu Jiu.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Trupul lui Adrian Iovan, ridicat din Alba de fiica pilotului! Cat de afectata e de moartea tatalui Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala (SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al tatalui sau, conform romaniatv.net.
Dupa cum am mentionat in mai multe randuri in paginile cotidianului nostru, circulatia carutelor in municipiul Craiova a devenit, chipurile, legala in baza Hotararii Consiliului Local Craiova nr. ... In preambulul hotararii se mentiona pompos, dar neadevarat, ca este "in conformitate cu prevederile HG nr.
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA, si-a prezentat scrisorile de acreditare lui Obama Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza un comunicat remis Mediafax de ambasada Romaniei in SUA.
google-analytics.com