Cautare

2689 de rezultate pentru "munteanu constantin" (2.77 secunde)
Despre legionarul Marian Munteanu - fara partinire si ranchiuna (Autor:
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Candidatura lui Marian Munteanu - renastere nationala, conspiratie antinationala sau oportunism politic? ... Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat (Autor: ... Cata credibilitate mai avea un presedinte neamt care viziteaza Yad Vashem din Israel, se reculege la Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, dar defileaza acasa cu neolegionari gen Marian Munteanu la Bucuresti?
Marian Munteanu sau Gabriela Firea? (STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
PNL va RENUNTA la candidatura lui Marian Munteanu! ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. Anuntul a fost facut in prezenta lui Marian Munteanu, care insa nu a comentat.
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
5 ani, si totodata sa fie convingator, a fost nimeni altul decat Petrica Munteanu, director in cadrul Primariei Municipiului Constanta.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
Deputatul Ion Munteanu a anuntat ca voteaza motiunea de cenzura! Deputatul Ioan Munteanu, vicepresedinte al UNPR, va sustine prin vot motiunea de cenzura initiata de PSD si va vota impotriva reducerii pensiilor si salariilor bugetarilor.
SCANDAL monstru in PNL din cauza lui Marian Munteanu (Autoare:
Ficusul din sediul partidului, cotat cu sanse mai mari decat Marian Munteanu Eroare strategica majora la Partidul Liberal.
rfi.ro Klaus Iohannis se dezice de orice implicare in nominalizarea lui Marian Munteanu (Autor: Alexandra Cruceru, Redactor) Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala.
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”.
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: Are simpatii fasciste Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului Național Liberal pentru Primaria Generala a Bucurestiului starneste reactii din zona ONG-urilor.
google-analytics.com