Cautare

4497 de rezultate pentru "muntean nicolae alba iulia" (3.58 secunde)
A urmat lansarea la 7/20 noiembrie a Manifestului privind convocarea Adunarii Nationale de la Alba Iulia, care incepea cu cuvintele Istoria ne cheama la fapte:
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae Vacaroiu: ... Nicolae Vacaroiu : ... - Fostul presedinte al Senatului, Nicolae Vacaroiu: ... Nicolae Vacaroiu: ... Domnul Nicolae Vacaroiu:
Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Primaria Alba Iulia va decerna in aceasta vara fostului suveran al Romaniei titlul de Cetatean de onoare al municipiului.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... O chema Iulia Stoica. ... iar Iulia a facut exact asta. ... E duminica, iar eu stau de vorba cu Iulia.
Iulia Avadanei: "Succesul ma inalta catre Dumnezeu, esecul ma indruma spre perfectionare" Iulia nu este un medic obisnuit. ... "Mi-am imaginat ca sunt o hematie..." Iulia spune ca, in evolutia noastra, putem invata de la oricine.
Iulia Avadanei:"Succesul ma inalta catre Dumnezeu, esecul ma indruma spre perfectionare" (Autoare: ... Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, Strada Nerva Traian nr. ... -Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Iulia nu este un medic obisnuit.
Orasul simbol al Marii Uniri, Alba Iulia este una dintre prioritatile absolute ale ministrului Ivascu Consecvent cu afirmatiile facute in Parlamentul Romaniei, Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, s-a aflat intr-o vizita la Alba Iulia, unde a avut intalniri de lucru cu primarul Municipiul Alba Iulia, Mircea Hava, cu presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, specialisti ai celor doua autoritati locale, cu primarul Municipiului Sebes, Dorin Nistor, precum si cu deputatul Florin Roman, pentru a evalua si analiza actiunile si evenimentele in pregatire si care sunt preconizate a se desfasura cu ocazia Aniversarii Centenarului, atat in municipiul Alba Iulia, cat si pe teritoriul intregului judet.
Dezvaluirile noastre despre averea uriasa stransa de comisarul Emilian Nicolae din salariul de politist, bineinteles, precum si numeroasele abuzuri comise de fostul sef al Politiei Cernavoda nu au ramas fara ecou.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Primind avizul favorabil al monarhului, voievodul muntean il infrange pe Andrei Bathory in Batalia de la Selimbar, la 28 octombrie si intra in cetatea Alba Iulia, la 1 noiembrie 1599.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. Iulia Zeana este medic stomatolog de 15 ani. ... Iulia Zeana, daca albirea dentara nu este efectuata asa cum trebuie si cu ce trebuie, contravine cu ideea de grija pentru sanatatea dintilor.
Romanii au crezut in decembrie 1989 ca este suficient sa dispara Nicolae Ceausescu pentru ca in Romania sa curga rauri de lapte si miere.
Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. ... Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Burebista - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Basarabia - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - dreapta, pe Bd.
Mihai castiga fara drept de apel si la 1 noiembrei 1599 intra triumfator in Alba-Iulia, in timp ce ghinionistul Andrei Batory este prins si ucis de secui pe cand incerca sa treaca in Moldova. ... Iasiul, Cetatea Tighina, Catatea Alba, Chilia si Ismail.
google-analytics.com