Cautare

4497 de rezultate pentru "muntean nicolae alba iulia" (4.47 secunde)
IULIA IONESCU. Explicatiile Manastirii Sihastria Raraului, PE FACEBOOK IULIA IONESCU.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Totul parea ca se desfasoara in favoarea domnitorului muntean. ... Aron Voda, domnul Moldovei, actioneaza asemenea omologului sau muntean. ... In 1595, la Alba Iulia, o delegatie munteana condusa de mitropolitul Eftimie semneaza un act de supunere similar celui intocmit de moldoveni.
Trupul lui Adrian Iovan, ridicat din Alba de fiica pilotului! Cat de afectata e de moartea tatalui Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala (SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al tatalui sau, conform romaniatv.net.
La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia adopta Rezolutiunea care confintea unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania, creandu-se astfel pentru prima data Ramania, asa cum o cunoastem noi astazi.
Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Totodata, seful otevist anunta ca se va duce, maine, la Alba Iulia, la aniversarea Zilei Nationale, cu voie de la Parchet. ... Pentru ca trebuie sa fiu la Alba Iulia poimaine, am cerut o derogare si m-am dus azi la Politie.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City.
Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an.
Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a asigurat sambata, dupa ce a fost eliberata, ca Ucraina va deveni "in timpul apropiat" membra a Uniunii Europene, relateaza postul de televiziune Russia Today, in pagina electronica. ... Iulia Timosenko este un opozant feroce al presedintelui Viktor Ianukovici, destituit sambata de Parlament.
Despre Iulia Albu se stie ca taie in carne vie si putine sunt vedetele care reusesc sa ii intre in gratii.
Primarul Devei, Mircia Muntean, si viceprimarul Florin Oancea au sustinut ieri ca telefoanele lor au fost ascultate si au solicitat SRI, printr-o adresa scrisa, clarificarea aspectului privind interceptarea convorbirilor lor telefonice.
Desi fusese anuntata de purtatorul de cuvant al guvernului, Ioana Muntean, ca aprobata de executiv pe 20 septembrie, hotararea aparuta in MO este datata 13 octombrie, miercurea trecuta.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
Dupa ce a castigat batalia de la Selimbar (octombie 1599), si-a facut intrarea triumfala in Alba Iulia. ... De ce a facut voievodul muntean aceasta unire?
A fost gazduit de magistratul Nicolae Mandrea, la conacul sau din Campul Cerbului. ... Zoe Mandrea, nascuta Balcescu, era nepoata de frate a lui Nicolae Balcescu si mare admiratoare a poetului si gazetarului nnepereche.
Nicolae Cretulescu, nr.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau:
Declaratiile cu care este citat in presa consulul general al Romaniei la Torino, Iulia Buje (foto), ridica unele semne de intrebare si, ca urmare, orice clarificare este binevenita in acest caz, au declarat surse diplomatice.
google-analytics.com