Cautare

633 de rezultate pentru "moraru ana" (2.82 secunde)
Intr-o declaratie de presa semnata de Ana Birchall, seful departamentului de Educatie Publica si Cercetare al PSD, social-democrata isi arata surprinderea vizavi de aceasta solicitare in contextul politic si social caracteristic mileniului III.
Este o chestiune de bun simt" - a afirmat Ana Birchall, purtatorul de cuvant al organizatiei bucurestene. ... Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a precizat, totodata, ca decizia de mandatare a lui Marian Vanghelie a fost luata in unanimitate.
Modernizarea strazii Ana Ipatescu, semaforizarea strazii Brailei, constructia unor locuinte sociale in anumite zone ale orasului si reabilitarea unor locuri de joaca au reprezentat citeva dintre proiectele care au primit unda verde din partea consilierilor locali.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Senatorul PDL, Radu F Alexandru, a adus marti in discutia cu colegii din comisia de cultura subiectul social-democratei Ana Birchall si a scandalului legat de filmuletul porno si procesul pe care aceasta l-a castigat, in prima instanta, impotriva lui Iosif Buble.
Acum, tot ceea ce ne-a mai ramas de facut cu bunul-simt si moralitatea pe care trebuie sa le aiba fiecare dintre noi in fata tarii si in fata oamenilor din aceasta tara este ca trebuie sa continuam constructia numita democratie si stat de drept, fara a face de aceasta data din presedintele ales al romanilor o Ana a lui Manole la temelia edificiului numit Romania.
Potrivit directorului Biroului Regional Sapard Alba Iulia, Ana Goia Mocan, mai multe manastiri din judetele Alba si Covasna s-au interesat de conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine finantari in cadrul Programului Sapard.
Investitorii straini nu sint foarte ingrijorati de anuntata masura a cresterii TVA, ci de perspectiva unei instabilitati legislative, a aratat presedintele Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina.
Ana Maria Gramescu din cadrul Facultatii de Constructii a Universitatii Ovidius Constanta ne-a precizat faptul ca facultatea a avut preocupari intense privind pregatirea de specialisti capabili sa efectueze evaluarea unor active portuare din zona costiera.
Astfel ca, prezenta in sedinta de fond funciar, Ana Leca, de 76 de ani, din Constanta, vrea sa-si recapete cele 2.000 de mp situate in localitatea Adamclisi.
Reprezentantii companiei Ana Hotels, controlata de Copos, se laudau chiar cu avantajele care decurg din aceasta afiliere, de gradul mare de ocupare pe care il asigura simpla expunere a numelui RIU si cat de bine le merge lor, in general, de cand le-a pus RIU mana-n cap.
Au dorit sa stie mai exact daca s-a majorat cuantumul sumei oferite si ce schimbari au mai survenit de anul trecut", a declarat directorul executiv adjunct din cadrul Directiei de Munca, Familie si Egalitate de Sanse Constanta, Ana Dalcea.
Astfel, Ana Abrudan - referent superior in cadrul DGFP Bihor a declarat pe propria raspundere, la data de 24 mai 2008, ca a incasat un venit din salarii in suma totala, pe 2007, de 27.460 de lei, adica un venit lunar de 2.288 de lei (22,88 milioane de lei vechi);
Ana-Maria Ionescu, Florin Hogea si Valentin Ionescu. ... Ana-Maria Ionescu, Membru al CA Eltrix: ' Nu exista studii de piata care sa ne ofere o dimensiune reala a pietei de productie semnalistica, standuri si display-uri din Romania.
Poate ne explica domnul Boc cum vor reusi tanti Veturia sau mamaie Ana, femei la 70 de ani care isi duc cu greu traiul, mai vanzand in piata ce au cultivat prin gradina, sa invete sa foloseasca o casa de marcat si sa emita un bon fiscal, ca sa nu mai vorbim ce cheltuieli presupune acest lucru.
Agentia Nationala pentru Resurse Minerale a aprobat programul de lucrari pe anul 2011 in baza caruia Sterling are obligatia de a executa anumite activitati offshore care cuprind forajul a 2 sonde offshore, achizitia a 1050 km profile seismice 2D si efectuarea de investigatii si studii in vederea trecerii la dezvoltarea Descoperirilor Ana si Doina.
Detaliile legate de inscriere pot fi gasite la adresa http://www.jcicraiova.ro sau daca sunati Coordonatorul de Eveniment, Ana Voica, la numarul de telefon 0745.45.88.15. ... Este suficient sa vii inarmat cu 30 de carti de vizita", declara Ana Voica, Coordonator Eveniment JCI Craiova.
Cred ca pe Lelia am rugat-o sa o sune pe Ana Maria Tinu si sa-i dea vestea, eu nefiind in stare sa fac acest lucru. ... De la inceput, Ana Maria ne-a spus ca doreste sa mentina echipa de conducere in integralitatea ei.
Pe langa nume celebre de profesori romani, precum Anca Mandrescu, Ana Caraianopol, Delia Hantiu, Academia are alaturi invitati nationali â€" Monica Petrica, Aglaia Gheorghe si internaÈ›ionali ca Nina Ananiashvili - Prim balerina Bolshoi Theater Moscova si ABT, Ekaterina Shavliashvili - Ballet master si asistent coregraf Tbilisi Opera House, Cristina Hamel - International Ballet teacher, Jacques Marsa - Opera de Paris, Alexander Mishutin - Coregraf, profesor balet si dans de caracter.
Denisa Rogojinaru, Cristina Zanfir, Cana Maletic, Ana Maria Hambele, Ivana Stojadinovic, Ioana Vasinca si Janie Guimond (libero). ... Au lipsit Ana Apipie si Cristina Florica, jucatoare care participa alaturi de nationala de tineret a Romaniei la o serie de amicale si vor reveni la Craiova marti.
google-analytics.com