Cautare

633 de rezultate pentru "moraru ana" (3.04 secunde)
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
Blogul lui Radu Moraru: ... Jurnalistul Radu Moraru sustine ca atitudinea premierului Boc este incalificabila si ca ar fi fost mai bine ca acesta sa taca. In ceea ce priveste moralitatea primului-ministru, Moraru spune ca Boc incepe sa semene din ce in ce mai bine cu predecesorii sai corupti.
Autoritatea Nationala pentru Turism are alocat pentru acest an un buget de promovare de 134 miliarde lei, cu aproape jumatate mai mic fata de cel din 2004, a declarat intr-o conferinta de presa, Carmen Moraru, director general in ANT.
- Nu mi-a venit sa cred ca primarul ala al USL, Costel Moraru, cu care am discutat in biroul lui de vreo 4-5 ori, cel putin, carand sateni, cetateni pe la el, cu diverse nevoi, un tip cuminte si gospodar altfel, specialist bun intr-ale administratiei de 24 de ani, ca abia de cativa ani a intrat si in USL!, tot fiind "apolitic", e in stare sa spuna neroziile alea pe un spatiu atata de larg, de ziar!?!
Lumea artistica si spectatorii care i-au ramas fideli l-au sarbatorit duminica pe marele actor Marin Moraru, care a ajuns la borna 79 a vietii sale.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
"Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani. ... Ana era o tanara draguta, inocenta, care statea in lenjerie intima in fata camerei si vorbea intr-o engleza impecabila.
Plenul Senatului a aprobat, miercuri, numirea lui Ion Moraru in functia de secretar general al Senatului si numirea lui Constantin Dan Vasiliu in functia de secretar general adjunct al Senatului.
Senatorul social-democrat Ion Moraru a declarat ieri ca PSD „ia in calcul atacarea in instanta a peste 60 de hotarari adoptate in ultimele opt luni de Cabinetul Tariceanu“.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Legea nu are efect pentru primari Directorul de programe al Institutului pentru Politici Publice, Adrian Moraru, atrage atentia ca aplicarea legii va avea si efecte negative.
Adrian Moraru, director adjunct al IPP, a precizat, marti, intr-o conferinta de presa, ca institutia pe care o reprezinta a facut, in acest sens, solicitari scrise, pe care le-a adresat AEP, cereri care au ramas, insa, fara raspuns, el adaugand ca Autoritatea a depasit termenul la care trebuia sa prezinte rezultatul final al verificarilor efectuate in privinta veniturilor si cheltuielilor candidatilor in alegerile locale.
Scaderea in trepte a PDL este perfect logica, in opinia lui Adrian Moraru, coordonatorul cercetarii IPP. ... Ca atare, este oarecum normal ca abia acum PDL sa scada dramatic in sondaje, iar eu cred ca o sa mai tot scada", ne-a declarat Moraru.
Nu cred ca PSD poate sa rezolve aceasta problema pentru ca nu isi permit sa piarda sefia Senatului", afirma Adrian Moraru, director adjunct al Institutului pentru Politici Publice (IPP).
Adrian Moraru, director adjunct al Institutului pentru Politici Publice din 2001, precizeaza pe pagina socializare:
Andreea Moraru (-60 kg, juniori), Denis Sandu (-60 kg, cadeti 1), Petre Trailescu (-55 kg, juniori 2, component al lotului national din anul 2011), Robert Moraru (-85 kg, juniori), Adriana Grigore (-70 kg, seniori) si Valentin Stoica (-85 kg, seniori).
google-analytics.com