Cautare

559 de rezultate pentru "mladin brebeni olt" (7.12 secunde)
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Acesta a derapat, a patruns pe contrasens, unde s-a lovit cu un autoturism marca Skoda, inmatriculat in Olt, care se deplasa in sens opus. In urma evenimentului au rezultat doua victime, respectiv conducatorii celor doua autoturisme", a declarat Cristian Badita, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Olt.
Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea. Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. ... La Draganesti Olt, politistii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a intamplat.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Valeriu Mladin, prof. Sorin Ienulescu si prof. Carmen Paraschivescu. Moment artistic: pian si recital Edith Piaf cu Diana Matei. Invitat special:
spune presedintele Organizatiei Patronale din Sectorul Pielarie si Incaltaminte, Doru Mladin.
De asemenea, va expune si Emilia Cerna-Mladin - presedintele Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri. Programul guvernamental de reabilitare termica a cladirilor multietajate incurajeaza conservarea energiei in locuinte si are drept scop asigurarea maririi confortului prin folosirea eficienta a energie.
La inceput, cand s-a aflat pe unde trece podul, preturile au crescut, pe la 20 de euro metrul patrat. Acum, terenul se vinde si cu 2 euro", a declarat secretarul Primariei Calafat, Florin Mladin.
Camelia Sucu, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Roxana Iliescu, Maria Simion, Leonard Iosefini, Mircea Stoian si Iulia Mladin(Money Channel), Marius Dragomir, Lucian Bruma, Irina Florea(Pernod Richard), Cristian Milea (Country Director Opel Romania), dar si alte nume importante din business si media.
Unica terasa-gradina din Bucuresti de 500 mp aflata la inaltime s-a deschis oficial cu ocazia acestui eveniment pentru sezonul de vara 2016", a spus Iulia Mladin, marketing consultat Marshal Turism.
Luni, 30 martie, de la ora 21.00, va avea loc Licitatia de primavara Lavacow care propune iubitorilor de arta pe celebrii Salvador Dalí, Joan Miró, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Simon Hantaï, alaturi de opere ale artistilor contemporani Dan Perjovschi, Sorin Ilfoveanu, Harry Guttman si Valeriu Mladin.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Oficialii divizionarei secunde FC Olt au ajuns la o intelegere cu atacantul Adrian Ganea, fotbalist care a evoluat ultima data la FC Timisoara. ... Cred in mentinerea in esalonul secund, altfel nu alegeam FC Olt", a declarat, pentru gazetanoua.ro, atacantul Adrian Ganea.
Atat de tare lumina ca, desi pana la Olt sunt 4 km, vedeam luciul apei. ... Martorul Petre Eremencu relata o observatie avuta in Piatra Olt, judetul Olt:
Mihai Nita, candidatul PD-L Olt pentru postul de senator in Colegiul nr.1, a fost reclamat de adversari de la PNL si PSD la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si la BEJ, pentru discursul folosit in campanie. Purtatorul de cuvant al PNL Olt, Cristian Bircea, a declarat:
"Vor fi colegi si din Dolj, si din Olt, si din Valcea, si din Gorj, si aici vorbesc de judetele care au performat la alegerile parlamentare, care ne vor reprezenta la Bucuresti.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
google-analytics.com